Bijgewerkt privacybeleid
Nieuw jaar, nieuwe look: de beste geur- en make-uptips voor 2018

Een nieuw jaar, een nieuwe jij: jouw look voor 2018

| Top Topical
1900x1070_New You

Een nieuw jaar, daar hoort een nieuwe jij bij. Gebruik dit jaar om je persoonlijkheid en je leven te perfectioneren. Laten we beginnen bij je look!

Wat wil jij bereiken?

Het beste voornemen voor 2018? Uit je comfortzone stappen! Houd je bijvoorbeeld heel erg van felle lipstick, maar durf je die zelf niet te dragen? Of wil je graag gaan reizen en zoek je een bijpassende look om in de juiste sfeer te komen? Wat je ook wilt bereiken, wij hebben precies de producten die je zoekt.

1/3

Zenmaster

Ben jij in 2018 vooral op zoek naar rust? Wat een goed idee! Volg een yogacursus, ga mediteren of ontspan lekker op de bank. Wat jouw definitie van zen ook is, wij hebben de juiste producten!

De essentiële oliën in Eau Pure van Biotherm brengen je helemaal tot rust. Ontspannen doe je met een gezichtsmassage met Clarins Lotus Face Treatment Oil. Hydra Zen Night Mask van Lancôme laat alle stress verdwijnen terwijl je slaapt.

2/3

Rockchick

Ben je diep vanbinnen een stoere rockchick? 2018 is het perfecte moment om je ware ik aan de wereld te laten zien! Dat doe je met powerlippen in vlammend rood en een messcherpe winged eyeliner.

Een onvergetelijke indruk laat je achter met Black Opium van Yves Saint Laurent. Nu nog een leren jack aantrekken en je bent 100% rock-’n-roll!

3/3

Oosterse prinses

Wordt 2018 het jaar waarin jij de wereld gaat verkennen? Daar hoort een passende look bij! Transformeer jezelf tot een prinses uit duizend-en-een-nacht met een wolkje Shalimar van Guerlain of Soir d’Oriënt van Sisley.

Bij deze intense geuren kies je voor een zwoele smokey eye. In tinten als nachtblauw of dieppaars straalt je blik nog meer mysterie uit!