Bijgewerkt privacybeleid
Moederdag! Verwen jouw moeder met deze luxeverzorgingssets

6 luxeverwensets voor de liefste moeder

| Top Topical
geschenkensets_moederdag_1900x1070

Jouw moeder is de liefste van allemaal! Zij verdient elke dag een dikke kus, maar op moederdag krijgt zij nét een beetje meer. Met een van deze luxeverzorgingssets zal zij zich extra bijzonder voelen.

2/6

Hydratatieboost

De Moisture Surge set van Clinique bevat maar liefst 4 producten om de huid van jouw moeder te hydrateren en te doen stralen. Een gelcrème, cleanser, make-up remover én een masker. Hiermee heeft zij alles in huis om haar huid ultiem te verzorgen.

5/6

Extra verwennerij

Met het Les Rituels setje van Qiriness heeft jouw moeder niet één, maar wel 5 verzorgende maskertjes te pakken! Het setje bevat maskers gericht op het hydrateren, egaliseren, zuiveren en boosten van de huid. En alsof dat nog niet genoeg is, ook nog een paar kalmerende oogpatches. Haar dag kan niet meer stuk!

6/6

Vrouw van de wereld

Is jouw moeder gek op reizen? Dan is dit Complexion Perfection set van DHC perfect voor haar. Een travelsize cleansing oil, make-up primer en matterende doekjes voor een egale, verzorgde huid. Hiermee gaat zij met een perfecte huid het nieuw avontuur tegemoet!