Bijgewerkt privacybeleid
Jeffree Star: shop de make-up van deze Insta-hype bij ICI PARIS XL

Shop de make-up van Insta-hype Jeffree Star

| Top Topical
HB_Jeffree_Star_1900x1070

Met 4,6 miljoen volgers op zijn Instagram-kanaal, puur gericht op zijn cosmeticalijn, is Jeffree Star dé influencer der influencers. En nu vind je de eigen make-up van deze social goeroe ook in de rekken van je favoriete parfumerie ICI PARIS XL!

De mannelijke Lady Gaga

Jeffree Star werd bekend als zanger, en lanceerde zijn eerste en enige studioalbum in 2009 – toepasselijk genaamd Beauty Killer. Hij zong samen met niemand minder dan Nicki Minaj en zijn zang én kleurrijke voorkomen werd terecht vaak vergeleken met Lady Gaga.

Van Hollywood tot Instagram

Nadat hij de wereld rond had rondgetourd, besliste hij om een zangpauze in te lassen en als beautyconsultant aan de slag te gaan voor de elite van Hollywood. In 2014 lanceerde hij zijn eigen make-uplijn, Jeffree Star Cosmetics, die meteen razend populair werd. Met maar liefst 6,4 miljoen abonnees op YouTube en 4,6 miljoen Instagram-volgers inspireert Jeffree vrouwen én mannen elke dag met zijn extreme looks.

1

Eyeshadow Palette Androgyny

Het Androgyny Palette van Jeffree Star is een neutraal palette – althans, volgens de interpretatie van het kleurrijke merk. Met supermatte en metallic finishes en 10 extreem gepigmenteerde tinten geeft het palette eindeloze mogelijkheden om te creëren en te experimenteren.

2

Eyeshadow Palette Blood Sugar

Blood Sugar van Jeffree Star bevat 18 fantastische oogschaduwtinten met verschillende finishes. Opvallend zijn de verschillende roodtinten waarmee je een dramatische, onweerstaanbare look creëert. Een echte musthave voor elke Insta-koning(in).

3

Velour Liquid Lipstick

Oorspronkelijk begon Jeffree zijn make-uplijn met 3 tinten van zijn nu iconische Velour Liquid Lipstick. Ondertussen bestaat deze long lasting vloeibare lipstick in 20 basistinten en wisselende limited edition-kleuren.

4

Lip Ammunition

De perfecte dekking in één veeg, dat is de lipstick Lip Ammunition van Jeffree Star. De 20 tinten zijn echte essentials voor liefhebbers van een gedurfde look, en de hydraterende finish blijft de hele dag zitten.

5

Skin Frost

De ultieme stralende finish bereik je met Skin Frost van Jeffree Star. Deze ongelooflijk gepigmenteerde highlighter is licht en blendt gemakkelijk met je make-up. Voor een onweerstaanbare glow.