Bijgewerkt privacybeleid
Vier Vrouwendag in stijl met deze geuren van de vrijheid ! | ICI PARIS XL

Girlpower: vier Vrouwendag met deze geuren

| Top Topical
Vier Vrouwendag in stijl met deze ultieme geuren van de vrijheid

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag, en dit jaar staat die volledig in het teken van de vrijheid. Jij viert natuurlijk mee met een van deze geuren geïnspireerd op de vrijheid. Who runs the world? Girls!

8 maart: vrouwen aan de top!

Elk jaar vieren we op 8 maart Internationale Vrouwendag, een dag waarop we extra nadenken over de strijdbaarheid en solidariteit van vrouwen over de hele wereld. Op deze dag eren we de vrouwen die in de twintigste eeuw opkwamen voor de rechten van de vrouw, zoals het kiesrecht en betere arbeidsomstandigheden. Onze vrijheid hebben we dus grotendeels aan hen te danken.

Maar ook jij kan vandaag je dank en steun aan deze powervrouwen betuigen ... gewoon vanuit je eigen badkamer. Maak kennis met de ultieme geuren van de vrijheid!

Libre van Yves Saint Laurent
1

Even onbegrensd als Dua Lipa

“Wees niet bang van je vrijheid”, fluistert de bloedmooie Dua Lipa aan het begin van haar campagnefilm voor Libre van Yves Saint Laurent. Als je ’t ons vraagt, is deze zelfzekere zangeres het ideale gezicht van deze krachtige geur van de vrijheid. Libre geurt heerlijk bevrijdend naar Marokkaanse oranjebloesem en Franse lavendel. Snel uitproberen, want wat goed genoeg is voor Dua Lipa, is goed genoeg voor ons!

La belle van jean paul gaultier
2

Geïnspireerd op de allereerste powervrouw

Voor La Belle liet Jean-Paul Gaultier zich inspireren door de allereerste powervrouw op aarde: Eva. Deze niet-zo verboden geur is ultra sensueel en verleidelijk en geurt naar vanille, bergamot en peer. Een lofzang aan de échte vrouwelijkheid in een glazen droomlichaam. Verslavend goed!

Girls Can Do Anything brak Zadig & Voltaire
3

Zeg het met parfum

Met Girls Can Do Anything brak Zadig & Voltaire al met alle codes, en riep het merk op om te doen waar je lekker zelf zin in hebt. De nieuwere variant, Girls Can Say Anything, is een nóg gedurfder statement voor powervrouwen met iris, tonkaboon en verse varen. Met deze topgeur spreek je boekdelen, zelfs als je zwijgt.

Free Wave For Her van Hollister
4

Een geurige golf van vrijheid

Niets geeft je een vrijer gevoel dan het open water, en dat vormde dan ook de inspiratie voor de geur Free Wave For Her van Hollister. Dit parfum is voor het moderne meisje dat surft, danst en van elke dag een onvergetelijk avontuur maakt. In de fles: sprankelende mandarijn, waterlelie, wilde orchidee en fluwelig mos.

World Power van Kenzo
5

Geur zoals je bent

World Power van Kenzo klinkt én ruikt als een ode aan diversiteit en vrijheid. Het is een op-en-top vrouwelijk parfum dat je uitnodigt om je eigen regels te bepalen en je perfecte imperfectie te omarmen. Want wie je bent, is net je kracht! Met deze verslavende geur van cipres, zoutkristallen en tonkaboon toon je je unieke persoonlijkheid aan de wereld.

Day Off Vibes van The Perfumist
6

Dagje vrij? Yes please!

Ultieme vrijheid is ook uit de dagelijkse sleur stappen en even lekker niksen. Zet je smartphone uit en je chillmodus aan en spray een vleugje Day off vibes van The Perfumist op je pols. Deze relaxerende mix van framboos, tonkaboon en musk brengt je alvast meteen in de juiste stemming!

Idôle van Lancôme
7

#weareidôles

Idôle van Lancôme is een geur voor de vrouw met ambitie, die lekker haar eigen regels bepaalt en altijd trouw is aan zichzelf. Kortom: de vrouw die vrij is om helemaal zichzelf te zijn. Het gezicht van dit parfum is dan ook heel toepasselijk niemand minder dan het razend populaire idool Zendaya, de Amerikaanse actrice en zangeres. Zendaya: “Mijn idool is de toekomstige versie van mezelf.” Een perfecte match, noemen ze dat!