Bijgewerkt privacybeleid
De beautykeuzes van Harry Styles: een echt stijlicoon | ICI PARIS XL

Helemaal Harry Styles

| Top Topical

De beautykeuzes van Harry Styles: al jaren een echt stijlicoon!

Ook al is hij pas 25 jaar oud, Harry Styles is al jaren een echt stijlicoon. Met flair wervelt hij door zijn enerverende leven – en wij kijken mee!

Het was even stil rondom singer-songwriter Harry Styles, maar enkele weken geleden lanceerde hij zijn nieuwe nummer ‘Lights Up’. In de bijbehorende videoclip zien we hem op zijn mooist: met zijn lange haren in een lekker rommelige coupe en zijn bovenlijf ontbloot. In One Direction was hij altijd al de beauty van de band, maar sinds hij in 2017 solo ging, zijn Harry’s looks én zijn stijl er alleen maar op vooruit gegaan!

Picture perfect

Harry staat namelijk bekend om zijn opvallende keuzes als het gaat om zijn uiterlijk. Met zijn picture perfect skin, volle lippen en zachtgolvende haar is Harry de droom van heel wat meisjes én jongens. Harry maakt er geen geheim van dat wat hem betreft genderfluïditeit de normaalste zaak van de wereld is. In het Britse blad The Sun zei hij: “Iedereen moet lekker zijn wie hij wil zijn. Ik heb nooit de behoefte gevoeld om een label op mijn seksualiteit te drukken. En ik vind ook niet dat ik mezelf hoef te verantwoorden.”

View this post on Instagram

SATURDAY NIGHT LIVE.

A post shared by @ harrystyles on

Mintgroene nagellak

Harry laat zijn vrouwelijke kant volop tot uiting komen in de kleding die hij draagt op de rode loper. Op het laatste MET Gala verscheen hij bijvoorbeeld in een prachtige zwarte Gucci-outfit met een transparante top waar je zijn tattoos doorheen zag schemeren. Om het plaatje compleet te maken had hij zijn nagels afwisselend zwart en mintgroen (!) gelakt. Bij een Gucci fashionshow een paar weken later waren ál zijn nagels gelakt in pastel: vier roze nagels en eentje in turkoois als sexy accent. Mocht je de look willen kopiëren, dan zijn Only You Nailpolish ‘324 Minty Fresh’ en ‘213 Pink Kiss’ de kleuren die Harry koos.

Beautylover

Hoewel Harry een pure, natuurlijke schoonheid lijkt te zijn, blijkt hij toch de nodige aandacht aan zijn uiterlijk te besteden. In 2017 verscheen er een snapshot op Instagram, gemaakt in Harry’s kleedkamer, waarop te zien was welke beautyproducten hij allemaal gebruikt. En dat waren er nogal wat! Zo gebruikt hij voor zijn haar maar liefst negen verschillende producten: van een primer tot een brillantine, een haarolie en een styling spray. Resultaat: prachtig glanzend haar dat moeiteloos in model lijkt te vallen. Wil je dezelfde glans in je eigen haar? Probeer dan Precious Hair Care Oil Glossiness and Nutrition van Sisley eens.

Dat ruikt lekker …

Sinds de beroemde kleedkamerfoto het internet over vloog, weten we ook wat Harry’s favoriete geur is: Tom Ford Tobacco Vanille. Deze rokerige geur met tabak, tonkaboon, vanille en cacao past goed bij zijn stoere imago als muzikant, toch? Opvallend was dat Harry ook een geurkaars in zijn kleedkamer heeft staan. Toen een journalist hem daar in een radio-interview naar vroeg, zei Harry: “Ik ben fan van geurkaarsen, ik neem er altijd eentje mee van huis wanneer ik op reis ga.” Blijkbaar heeft hij ook ver van huis de behoefte zich ‘thuis’ te voelen. Aangezien Harry van kruidige geuren houdt, zouden wij hem Incense & Embers Home Candle van Jo Malone London cadeau geven.

Nieuwe coupe

Recent besloot Harry dat het tijd was voor een nieuwe look. Hij ging naar de kapper en liet zijn lokken stevig kortwieken. Ook liet hij een klein baardje staan. Zijn fans waren niet laaiend enthousiast over zijn nieuwe, ruige look; op social media kreeg zijn kapsel behoorlijk wat kritiek. Wat zijn volgende zet zal zijn? Wie zal het zeggen: Harry weet immers precies hoe hij zijn fans kan verrassen!