Bijgewerkt privacybeleid
Voor hem en voor haar: de top 5 geurduo’s voor Valentijn

De top 5 geurduo’s voor Valentijn

| Top Topical
geurduo_1900x1070

Een cadeautje geven of er eentje krijgen? Waarom niet allebei! Verwen met Valentijn je geliefde én jezelf met een van deze mooie geurduo’s. Match made in heaven!

1

Opposites attract

Dat twee uitersten goed samen kunnen gaan, geldt in de liefde, maar ook in deze geuren van Dolce&Gabbana. The Only One staat voor betoverende vrouwelijkheid en heeft een spannende mix van viooltjes en koffie. Ook bij The One Grey is het een samenspel van tegenstellingen met citrustonen en warme tabak. Twee iconische geuren, voor twee bijzondere geliefdes.

2

Rock-’n-roll

This is Her! en This is Him! van Zadig & Voltaire is er voor het avontuurlijke, rebelse liefdeskoppel. Beide geuren hebben een sensuele mix van vanille en sandelhout. Stoer & sexy. Samen kunnen jullie de wereld aan!

3

Onbegrensde liefde

Modern en een beetje tegendraads? Guilty! Gucci zet de tradities opzij: in de Gucci Guilty Pour Homme ruik je heerlijk oranjebloesem, een noot die je traditioneel enkel in vrouwengeuren terugvindt. Samen met Gucci Guilty Pour Femme is dit geurduo perfect voor een stel dat hun eigen pad kiest. In de liefde gelden geen regels!

4

Good vibes only

De geuren van Dsquared2 richten zich op de moderne man en vrouw. Een passievol duo dat leeft in het moment. WOOD Pour Femme is heerlijk fris en krachtig tegelijk door de Lelietjes-van-Dalen en het cederhout. WOOD Pour Homme combineert citroen met gember en vetiver. Een geurduo voor de echte levensgenieters.

5

Liefde op het eerste gezicht

Speels en krachtig met een mysterieuze frisheid; dat zijn de geuren Intimacy Pink & Intimacy Classic. Voor de man een mix van roze peper, basilicum en violet. Voor de vrouw een mix van sandelhout en een vleugje roos. Prachtige parfum om zowel overdag als ’s nachts te dragen. Bereid je voor op een oneindig liefdesavontuur.