Bijgewerkt privacybeleid
Cadeaus gezocht? Dit zijn de origineelste cadeaus voor eindejaar

De top 10 origineelste cadeaus voor eindejaar

| Top Topical
HB_gifting_1900x1070

Op zoek naar cadeaus die net zo bijzonder zijn als je geliefden? Deze originele beautytoppers staan op ieders wishlist … maar dan zonder dat ze het weten.

1/9

De geur van kerst

Er zijn niet veel geuren die bij iedereen in de smaak vallen, maar Acqua di Gioia van Armani is er zo eentje. Deze bestsellende geur is heerlijk fris en neutraal, een echte musthave voor elke vrouw. Zeker in deze cadeauverpakking van Armani met een eau de parfum, bodymilk en douchegel!

3/9

Make-upsnoepje

Snoepjes waarvan élke zoetekauw houdt? Deze Beauty Crackers van Only You met een leuk beautycadeautje binnenin. Wat erin zit? Een verrassing voor jou én voor je geliefde!

4/9

Licht ontvlambaar

Een cadeau waarvan iedereen het een paar graden warmer krijgt? Een luxueuze kaarsenset zoals deze Scented Candles Set van Scento met drie unieke kaarsen in de geuren ‘Vanilla & Musk’, ‘Cashmere & Cotton’ en ‘Peony & Rose’.  

7/9

Oogverblindend

Het oogschaduwpalette World van Kenzo is gebaseerd op de bestsellergeur World van Kenzo en is een echte musthave voor je favoriete make-uplover. De oogschaduw is fluweelzacht en bevat parelmoerdeeltjes die haar van ’s morgens tot ’s avonds doen schitteren.  

8/9

Om te zoenen

Als je deze Bbo Bbo Lipbalm Honey van Tonymoly aan je favoriete meisje schenkt, krijg je zéker een dikke bedank-kus. Ook beschikbaar in heel wat andere grappige vormen en smaken, zoals banaan en groene appel.  

9/9

Kiezen is verliezen

Weet je écht niet wat je moet kiezen? Laat die zware taak dan over aan je geliefde en schenk een e-giftcard van ICI PARIS XL. Zo ben je 100% zeker dat je iets koopt dat hij of zij écht wil. Dubbel win!