Durf jezelf te zijn: de nieuwe missie van ICI PARIS XL

Durf jezelf te zijn: onze splinternieuwe missie

| Top Topical
Durf-jezelf-te-zijn_1900x1070_NL

Onze nummer 1-missie? Jou helpen de beste versie van jezelf te zijn. Hoe we dat precies doen, lees je hier. Gewoon lezen … en durven!

Wat?

Bij ICI PARIS XL geloven we dat echt zelfvertrouwen zoveel meer is dan oppervlakkige schoonheid. Met onze nieuwe slogan ‘Durf jezelf te zijn’ willen we jou dan ook helpen om altijd 100% jezelf te zijn, zonder excuses. Zodat je met de juiste geur, een fijne crème of een laagje mascara weer de hele wereld aankunt.

Wie?

Onze Beauty Experts in de winkel kijken samen met jou hoe ze jouw beste kanten extra naar voren kunnen laten komen. Want het sterke punt van onze Beauty Experts is om de jouwe in de spotlight te zetten!

Waar?

Kom dus snel langs in de winkel. Onze Beauty Experts helpen je de beste versie van jezelf naar boven te halen. Samen vinden we de lipstick die jouw prachtige lippen nog meer laat opvallen, de dagcrème die jouw innerlijke glow naar buiten brengt en de geur die je zelfvertrouwen een geweldige boost geeft. Hou ook zeker onze vernieuwde blogpagina, Facebook en Instagram in de gaten voor de allerbeste tips en leukste inspiratie!