Bijgewerkt privacybeleid
Blake Lively: een mode-, beauty en lifestyle inspiratiebron! | ICI PARIS XL

Helemaal Blake Lively

| Top Topical
Blake Lively, een bron van mode-, beauty en lifestyle inspiratie!

Spotted … Blake Lively. Met haar prachtige outfits, stralende verschijning, gelukkige gezin én succesvolle carrière is deze natural beauty een inspiratie op het gebied van mode, beauty en lifestyle!

Het is alweer 10 jaar geleden dat Blake Lively doorbrak als Serena van der Woodsen in de serie ‘Gossip Girl’. Met jaloersmakende outfits, golvende lokken en een flawless skin werd zij een mode en beauty icoon. En nog steeds. In 10 jaar tijd lijkt zij alleen maar mooier te zijn geworden. Haar tip? “Het belangrijkste is om te ontdekken waar jij je goed bij voelt. Het mooiste wat je kunt dragen is zelfvertrouwen.” Dit gevoel versterkt ze graag met een rode lippenstift, zoals de fluweelzachte Clinique Pop Lipstick. “Meer dan een mooie jurk en hoge hakken heb je dan eigenlijk niet nodig.”

Stralende lach

Blake en haar man Ryan Reynolds, die zelf ook een bekende acteur is, zijn na jaren nog steeds smoorverliefd op elkaar. Hun geheim? Humor! Het stel staat bekend om hun grapjes naar elkaar op social media. Zo knipte zij hem van een foto met Ryan Gosling af met de caption ‘Happy Birthday Baby’. (De twee Ryans worden vaak door elkaar gehaald). Los van de publiekelijke grapjes weet Blake haar privéleven vakkundig uit de media te houden. Hun twee dochters James en Inez zijn slechts één keer op de rode loper verschenen. Afgelopen mei zagen we Blake bij de première van Pokémon met een stralende huid en een bol buikje. ‘Pokémom’, luidde de caption bij haar Instagrampost. Het derde kindje is op komst! Rumour goes … dat het baby’tje al enkele weken geleden is geboren, maar ze dit nog graag voor henzelf houden.

Blake’s haargeheimen

Blake staat bekend om haar gouden, golvende haren. Je ziet haar zelden met opgestoken haar. “Het is een veilig gevoel om mijn haren los te dragen. Alsof het een soort bescherming is. Ik hou van veel en los haar.” Toch waren die lokken niet altijd zo mooi. In haar pubertijd was ze druk in de weer met verf en verkeerde styling en was er niets meer over van haar dikke haar. Inmiddels heeft ze weer het haar waar ze zo trots op is. “Ik let nu veel beter op de producten die ik gebruik.” Een gouden tip van haar moeder: breng voor je je haar gaat wassen een beetje mayonaise of olie aan in de onderste helft van je haar. Even intrekken, dan je haar wassen en je hebt pluisvrij en glanzend haar. 

Smell of succes

Als Blake niet aan het werk is, draagt ze liever geen make-up. Een van de weinige dingen die zij dan wel elke dag draagt, is parfum. “Ik poets mijn tanden en doe parfum op.” Toen ze jong was droeg ze hele zoete geuren, zoet als snoepjes, zoals Bonbon van Viktor & Rolf. Nu ze ouder is, kiest ze vaker voor bloemig, zoals Gucci Bloom. Blake: “Als je wil dat iemand aan je blijft denken, spray dan je parfum stiekem in de kamer als je vertrekt…”

Blake Lively tijdens de lancering van Deadpool 2

Eindejaarslook

Nu de feestdagen eraan komen gaat Blake all the way qua looks. “Hoe ouder ik word hoe minder glitters ik draag, maar tijdens de feestdagen pak ik helemaal uit!” Wil jij dezelfde look als Blake tijdens de feestdagen? Breng dan een metallic oogschaduw, zoals de Ombre Sparkle van Clarins aan op je oogleden en ga voor glamorous wimpers met de Luxury Lashes van Queen Tarzi. Op de lippen uiteraard een fris rode kleur, zoals de Vice Lipstick van Urban Decay. Geef je wangen een prachtige glow met het Guerlain Terracotta Contour & Glow Palette en wil je die extra sparkle dan is de Heavy Metal Glitter Gel van Urban Decay perfect! “Met de feestdagen mag alles met een sparkle!”, aldus Blake.