Bijgewerkt privacybeleid
Aromatherapie: een geur voor elk herfstdoel | ICI PARIS XL

Aromatherapie: een geur voor elk herfstdoel

| Top Topical
Aromatherapie: een geur voor elk herfstdoel

September: tijd om weer volop te gaan voor je herfstdoelen. Of dat nu een nieuwe job is of net leren ontspannen wanneer de wereld op z’n kop staat. Met de juiste geur ben je er klaar voor!

Je hebt ‘m misschien vooral in je tuin of aan de eigen kust gevierd, maar de ‘vakantie’ zit er weer op. Tijd om je weer stilaan klaar te maken voor iets drukkere dagen in de herfst! Je make-up look heb je natuurlijk al helemaal onder de knie. En of je nu meer energie zoekt om je to-dolijst efficiënter af te werken of net meer wil leren genieten van de kleine geluksmomenten in het leven: je kan rekenen op hulp uit onverwachte hoek. Jep, je parfum!

1/5

Ik wil ... meer energie

Wil je extra vroeg opstaan voor die ochtendworkout op je yogamatje of ’s avonds eens niét in slaap vallen in de zetel als je net op ‘play’ hebt gedrukt? Acht uur slaap is natuurlijk nog altijd het beste advies als je uitgeruster en energieker wil zijn, maar een citrusgeur komt op een welverdiende tweede plaats. Vruchten als citroen, limoen en yuzu geven je immers een instant energieboost. Onze nieuwste liefde? Yuja van Jo Malone London, een sprankelende geur die de zintuigen prikkelt.

Voor hem: Y Eau Fraîche van Yves Saint Laurent.

2/5

Ik wil ... promotie maken

Staat een nieuwe job, promotie of een flinke opslag op jouw to-dolijst? Met een geur met patchoeli straal je succes en ervaring uit. De diepe en mysterieuze nieuwkomer Essence de Patchouli van Perris is jouw carrièremaker. Wel even opletten: patchoeli is een intense geur, dus spray niet té veel als je hem op de werkvloer draagt. Of geef je zelfvertrouwen een boost tijdens al die video calls tijdens het telewerken. Geen overdosis patchoeli mogelijk!

Voor hem: Gucci Guilty Pour Homme van Gucci.

gucci
3/5

Ik wil ... op vakantie

Snak je naar een tropische reis nadat je vakantieplannen deze zomer iets anders verliepen (hallo, staycation)? Kies een geur met tropische ingrediënten zoals mango, kweepeer, kokosmelk, bergamot of oranjebloesem. De zonnige en bloemige Felicia Roses van Chopard met grapefruit, frambozenblad en ylang ylang brengt je meteen in vakantiesferen!

Voor hem: Acqua di Giò van Armani, een van de populairste mannenparfums aller tijden.

mango
4/5

Ik wil ... een nieuw lief

Heb je genoeg van al dat Tinder-swipen of wil je je lief nog eens verleiden alsof het jullie allereerste date is? Amber en musk zijn jouw ‘go to’-geurnoten. Die zijn ontwikkeld om naar de huid zelf te ruiken, en ruiken daarom heel sensueel en verleidelijk. Combineer je de twee ingrediënten in één geur zoals in Narciso Ambrée van Narciso Rodriguez, dan ben je absoluut onweerstaanbaar. Zélfs vanop 1,5 meter afstand!

Voor hem: Code Profumo van Armani.

narciso
5/5

Ik wil ... gewoon even ontspannen

Als je even wil ontsnappen uit deze vreemde wereld, helpt de geur van lavendel je om weer helemaal tot rust te komen. Geef je hele huis een rustgevende geur met een geurkaars of huisparfum van lavendel. Of kies een geur met lavendel uit zoals Mon Guerlain Florale van Guerlain waarmee je bij elk vleugje de nieuwsberichten vergeet en je innerlijke rust terugvindt.

Voor hem: INTIMACY Sport van INTIMACY.

lavendel