Bijgewerkt privacybeleid
De nieuwe smokey eyes zijn smokin’ hot. Probeer deze partylook!

De nieuwe smokey eyes: smokin’ hot!

| How-To
HB_Partylook_SmokeyEyes_1900x1070

Bij een feestlook horen natuurlijk smokey eyes. Maar waarom zou je altijd voor zwart gaan? Ook met brons, goud of koper krijg je een prachtig smokey effect!

Goed gereedschap

Denk jij ook dat het lastig is om een mooi smokey eye te maken? Dan kunnen we je geruststellen: dat valt best mee. Het geheim zit ‘m voor een groot deel in de kwasten die je gebruikt. Voor een mooi resultaat moet je de verschillende kleuren oogschaduw namelijk goed kunnen blenden. Een blendingpenseel met een bolle top en uitwaaierende haartjes is daarvoor het meest geschikt.

Hou je kwasten goed schoon door ze regelmatig te reinigen. Dat is niet alleen hygiënisch, maar werkt ook een stuk fijner! Hoe je dat doet, lees je hier.

1

Begin bij de basis

Om je oogleden gladder te maken gebruik je eerst een oogschaduwbasis. Die zorgt ervoor dat de oogschaduw straks makkelijk over je huid glijdt en dat de kleuren bovendien langer blijven zitten.

Eye-Primer van Collistar droogt binnen enkele seconden en maakt je oogmake-up longlasting. Ideaal voor een feestje dus!

2

Go smokey

Breng een donkere tint oogschaduw aan in de buitenste ooghoek en in de arcadeboog. Vervaag de kleur van buiten naar binnen. Trek met een zwart oogpotlood een lijntje langs de bovenste en de onderste wimperrand. Werk de lijntjes mooi uit en laat ze in de buitenste ooghoeken in elkaar vloeien.

Naked Palette 1 van Urban Decay heeft een heel scala aan tinten, van champagne tot zwart, om de mooiste smokey eyes te maken.

3

Goud, koper, brons

Vervolgens geef je je smokey eyes een metallic touch. Breng op het midden van je ooglid een gouden, koperen of bronzen oogschaduw aan. Voor een moderne touch dep je een beetje oogschaduw in het midden van je onderste wimpers. Twee lagen zwarte mascara maken je ooglook af.

Full Metal Shadow ‘17 Gold Source’ van Yves Saint Laurent is een vloeibare oogschaduw met een glanzend goud-effect. De kleur houdt wel 16 uur lang!

4

Nude lips

Een look waarin alle aandacht naar de ogen gaat, combineer je met nude lippen. Tot slot nog een zachte blush op je wangen en je bent klaar voor het feest!

Rouge Éclat Lipstick ‘Nude Rose’ van Clarins geeft je lippen niet alleen kleur, maar heeft ook een anti-agewerking en beschermt dus tegen fijne lijntjes.