Bijgewerkt privacybeleid
Happy in je eigen huis: met heerlijke geurkaarsen en huisparfums

Happy in je huis met verfijnde interieurgeuren

| How To
1900x1070_Geuren-in-huis

In de winter zijn we meer binnen. Nu de boom de deur uit is, maken we het op een nieuwe manier gezellig in huis: met geuren!

Geur en je humeur

Wanneer je een boetiekhotel of een exclusieve winkel binnenstapt valt vaak iets op: het ruikt er heerlijk. Het is dan ook geen geheim dat geuren een heel grote invloed op mensen hebben. Een fijne geur kan je direct ontspannen of juist energiek laten voelen. Dus waarom zou je er niet voor kiezen om jouw huis ook zo lekker en uitnodigend te laten ruiken? Met een huisparfum zorg je ervoor dat je huis echt ‘van jou’ wordt!

1/3

Geurkaarsen

Ideaal om een kamer tijdelijk met een geur te vullen zijn geurkaarsen. Omdat deze kaarsen niet constant branden, mag je best voor een intense geur kiezen.

Candle ‘Rose’ van Sisley verspreidt een zoete rozengeur in je huis, ‘Fig & Sandelwood’ van Scento zorgt voor een warm mediterraan aroma. Strijk bij het shoppen even met je vinger over de was, zo komen alle aroma’s vrij en kun je makkelijker kiezen.

2/3

Geurstokjes

Wil je dat je huis altijd licht geparfumeerd is, dan zijn geurstokjes een goede keuze. Eén flacon is voldoende om je huis zo’n 2 tot 3 maanden te parfumeren.

Ga je voor vrouwelijk en elegant? Dan is Peony & Rose van Scento een goede keuze. Wil je liever iets energieks en fris, dan is Lime Basil & Mandarin van Jo Malone London een fijne optie.

3/3

Roomsprays

Er bestaan ook parfums voor je interieur, zoals Cashmere & Cotton van Scento en English Pear & Freesia van Jo Malone London. Anders dan geurstokjes of geurkaarsen kun je deze roomsprays heel gericht verstuiven. Spray ze bijvoorbeeld voorzichtig op je gordijnen of kussens, maar ook op je vloerkleed of bank.

Ook interieurgeuren kun je layeren.
Zo creëer je een huiselijke én heel persoonlijke sfeer!