Bijgewerkt privacybeleid
Een unieke festivallook maak je zo: met zelfbruiner en face art!

Een unieke festivallook maak je zo: met zelfbruiner en face art!

| How-To

Het festival seizoen is in volle gang! Daarom laten we je zien hoe je de perfecte festivallook met zelfbruiner krijgt. Meteen proberen!

Tip 1

Haal je leukste jurkje maar uit de kast, want hier is je zongebruinde tintje! Breng je een zelfbruiner aan op je hals, armen en decolleté. Gebruik bijvoorbeeld Liquid Bronze Self Tanning van Clarins. Met een speciale handschoen zoals de Self-tan Application Glove van Tanorganic is het makkelijker om de zelfbruiner te verdelen, zodat je straks een mooi egale tint krijgt.

Tip 2

Een knallende oogschaduwkleur blijft de hele middag en avond perfect zitten als je eerst een primer gebruikt. Long-wear Eye Base oogprimer van Bobbi Brown zorgt ervoor dat de oogschaduw beter hecht. Zo kan zelfs een onverwacht regenbuitje je make-up niet ruïneren!

Tip 3

Wil je een absoluut unieke look? Leef je dan uit met face art. Met een zilverkleurige eyeliner zoals Heavy Metal Eyeliner van Urban Decay zet je ronde stippen boven en onder je wenkbrauwen. Wil je het helemaal af maken, plak er dan nog een paar strass-steentjes bij. Have fun!