Bijgewerkt privacybeleid
Zo blijf je langer bruin

Haal meer uit je zonnige teint

| How-To

Voor je het weet, zit je vakantie er al weer op. Wil je je bruine tintje zolang mogelijk behouden? Met deze tips geniet je er gegarandeerd nog wat langer van.

Wegens succes verlengd

Breng na het zonnen een aftersun met tan maximizer of tan booster-formule aan. Deze crèmes of sprays hydrateren niet alleen perfect, maar zorgen ook dat je huid herstelt van de zon zonder je bruine tintje te verliezen. Bovendien leggen ze een gouden glans op je huid waardoor je bruine kleur nog intenser lijkt. Bij Lancaster vind je bijvoorbeeld deze Tan Maximizer Tan Prolonging Instant Cooling Mist Repairing After Sun die je na het zonnen gewoon over je lichaam sprayt.

Vakantie uit een flesje

Toch wat bleek of nog geen tijd voor vakantie? Met een zelfbruiner geef je je huid in no time een sunkissed look. Sommige zelfbruiners zorgen al meteen bij het aanbrengen voor een tinje, zoals de Self Sun Body Tinted Lotion van Clinique. Belangrijk is om de selftanner egaal aan te brengen om zo strepen en onregelmatigheden te voorkomen. Sommige zelfbruiners bevatten ook verzorgende elementen. Scrub wel altijd eerst je lichaam en gezicht voor een egaal en natuurlijk resultaat.

Tover de zon in je make-up

Met zonnepoeder of foundation met bronzing effect zit de zomer meteen in je make-up. Gebruik een grote poederkwast om het bronzing powder licht en egaal aan te brengen op je gezicht. Probeer eens het Belle Mine' Bronzing Powder Natural Glow van Collistar. Ook veel foundations en dagcrèmes zijn tegenwoordig uitgerust met een bronzing effect en beschermen je dankzij de toegevoegde SPF tegelijkertijd tegen schadelijke invloeden van de zon.