Bijgewerkt privacybeleid
Met deze make-up krijg je een mooie zomerhuid | ICI PARIS XL

Go with the glow: make-up voor een mooie zomerhuid

| Beauty Basics
make-up voor een mooie zomerhuid

Geen tropische vakantie dit jaar? Geen probleem. Met deze handige handleiding voor een mooie zomerhuid creëer je die sexy sunkissed vakantieglow gewoon in je eigen badkamer. Time to get your glow on!

Een mooie zomerhuid? Fake it till you make it!

Snak je naar een sexy summer glow alsof je net 3 weken op de Caraïben hebt vertoefd? Die mooie zomerhuid ligt gewoon voor het grijpen, zelfs als de meest tropische bestemming op je zomeragenda je eigen achtertuin is. Met enkele make-upproducten zoals een goede zelfbruiner, BB-crème, bronzer en highlighter kom je immers al een heel eind!

1/5

Zelfbruiner: druppels zonneschijn

Begin met een subtiele gloed van zelfbruiner. Net zoals je geen bodylotion op je gezicht zou aanbrengen, kies je ook best een aangepaste zelfbruiner voor het gelaat. De Self Tan Magic Face Drops van Collistar, bijvoorbeeld, zijn daarvoor perfect. Je mengt gewoon enkele druppels met je favoriete dagcrème en je werkt het vervolgens uit op je gezicht. Je zongebruinde glow bouwt zich mooi op!

Pro tip: vergeet je huid niet eerst te exfoliëren zodat je alle dode huidcellen weghaalt en je je zelfbruiner egaler kan aanbrengen.

Self Tan Magic Face Drops van Collistar
2/5

BB-crème: frisse tint

In de zomer is het sowieso fijner om een lichte foundation of BB-crème te dragen: dat voelt frisser en lichter aan wanneer het buiten lekker warm is. Ga voor een niet-matterende BB-crème die je een extra glow geeft zoals BB Glow Crème van Erborian. Deze verdoezelt imperfecties en verheldert je teint.

Bonus: je kan deze BB-crème ook over je foundation dragen als highlighter!

BB Glow Crème van Erborian
3/5

Bronzer: gezoend door de zon

Geen summerglow zonder bronzer! Kies een fijn poeder uit zoals de Sunset Collection Glow Maximizing Bronzer van BE Creative Make Up. Die heeft een neutrale tint die bij élke huidskleur past en een fijn shimmering effect. Je brengt ‘m aan op die plaatsen waar de zon je huid het eerst zou kleuren. Dat doe je in een 3-vorm: van je slapen via je haarlijn naar vlak onder je jukbeenderen en vervolgens op je kaaklijn naar je kin toe. Breng ook nog een klein beetje bronzer aan langs de kanten van je neus.

Tip: met een grote kwast zoals 07 XXL Ultrasoft Poederpenseel van BE Creative Make Up breng je bronzer het makkelijkst aan.

Glow Maximizing Bronzer van BE Creative Make Up
4/5

Highlighter: licht op je gezicht

Een beetje highlighter zorgt voor een gezonde en sexy schijn op je gezicht. De Baked Highlighter van BE Creative Make Up legt een delicate sluier van ultrafijn parelmoer op je huid voor een transparante glans. Hoe? Breng je highlighter aan boven je jukbeenderen, dus boven de blush die je net aanbracht. Ook op je slapen, op je wenkbrauwbot en op het midden van je neus zorgt een laagje highlighter voor een summer shimmer.

Slim: een vleugje highlighter op je cupidoboog laat je lippen een beetje voller lijken.

5/5

Fixerende parels: urenlang glowplezier

Natuurlijk kunnen de Météorites Verhelderende Poederparels van Guerlain niet ontbreken in deze glowlijst! Dat product bestaat al maar liefst 30 jaar en is een van de eerste glowproducten op de markt. Ook vandaag is het nog steeds enorm populair. De parels zien er bíjna te mooi uit om te gebruiken, maar het effect is minstens even mooi! Neem het product op met een grote kwast zodat de kleuren zich met elkaar vermengen en werk het uit op je héle gezicht. De parels zorgen niet alleen voor een sexy shimmer, maar fixeren je make-up ook. Mooi meegenomen!

Dit wist je niet: de poederparels worden nog steeds met de hand gemaakt in Frankrijk!

Météorites Verhelderende Poederparels van Guerlain