Bijgewerkt privacybeleid
4 Tips om futloos haar te vermijden tijdens de winter | ICI PARIS XL

Keep shining: vermijd futloos haar deze winter!

| Beauty Basics
Gebruik deze 4 tips om futloos haar te vermijden tijdens de winter!

Niet enkel je huid krijgt het zwaar te verduren als het koud wordt, ook je haar gaat sneller uitdrogen en dof worden als de temperaturen buiten dalen … Tenzij je goed voorbereid bent! Lees deze 4 tips voor glanzend haar.

Futloos haar

Dat de zon je haar kan uitdrogen, weten we al langer. Ook tijdens de winter, wanneer de zon vaak afwezig is, blijft het gevaar voor droog haar bestaan … Het koude seizoen brengt ook veel wind met zich mee, en binnen zetten we de verwarming op de hoogste stand. Het resultaat? Erg droge lucht, waar je haar broos van kan worden en sneller kan breken. Een optimale verzorging is dus heel belangrijk.

Strength Conditioner van Marlies Möller en Activated Cream Hair Mask van Le Masque Switzerland
1

STAY HYDRATED

Wat een moisturizer doet voor je huid, dat doet een goede conditioner voor je haar. De Strength Conditioner van Marlies Möller is je redder in nood met een voedende formule en een mooie glans! Wat extra hydratatie tijdens de winter haal je uit een verzorgend haarmasker, zoals het Activated Cream Hair Mask van Le Masque Switzerland.

Hair Rituel Le Spray Volume van Sisley
2

BESCHERM IN STIJL

Koud weer zorgt voor droog en statisch haar. Hoe je dat kan voorkomen? Door je haar te bedekken! Een wollig accessoire op je hoofd vormt een barrière tussen je haar en hoofdhuid en de gure en uitdrogende oostenwinden.

Maar natuurlijk ga je graag de duur uit met een perfect gestyled kapsel. Een hoofddeksel kan roet in het eten gooien en je haar juist plat en statisch maken. Dat kan je voorkomen door je haar vooraf te behandelen met volumeproducten. De Hair Rituel Le Spray Volume van Sisley is the best of both worlds: licht en luchtig, maar met textuur- en volumecreërende eigenschappen!

Volume Anti-Oil Hair Powder van Marlies Möller
3

DROOG HAAR? NEE, DROOGSHAMPOO!

Soms ben je zelf de boosdoener … Als je je haar heel vaak gaat wassen met warm water, zal het sneller uitdrogen. Samen met het winterweer, kan een dagelijkse wasbeurt dus heel wat schade aanrichten voor je lokken.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je je haar niet fris en schoon kan houden. Zeker als je elke dag een muts draagt, kan dat al snel een onfris geurtje of vettig haar met zich meebrengen. Dat maakt van droogshampoo een must in jouw winter beautyroutine. Misschien gebruik jij dit handige product al tijdens het festivalseizoen, maar ook tijdens de winter komt een droogshampoo heel goed van pas! Het Volume Anti-Oil Hair Powder van Marlies Möller matteert, geeft volume en is heerlijk verfrissend!

Precious Hair Care Oil van Sisley
4

SAFETY FIRST

Gebruik je vaak een haardroger, dan kan je haar sneller gaan uitdrogen. Ook andere producten die met hitte werken, zoals je stijl- of krultang, kunnen beschadigend zijn voor je haar en gespleten punten met zich meebrengen. Als je de tijd hebt en jouw haartype het toelaat, is het tijdens de winter een goed idee om je haar af en toe te laten rusten door het op natuurlijke wijze te laten drogen.

We weten natuurlijk dat je soms niet zonder kan. Een mooi kapsel vereist vaak styling tools die op hitte werken. Daarom doe je er goed aan van je haar extra te voeden en te verzorgen met een serum of olie. Deze Precious Hair Care Oil van Sisley voedt jouw lokken en geeft je kapsel een prachtige glans.