Bijgewerkt privacybeleid
3 x mooi met bronzer

Daar is de zon: 3 x mooi met bronzer

| Beauty Basics
Summer Beauty

Een bronzer is de makkelijkste manier om snel wat kleur op je gezicht te toveren maar ook om moeiteloos verschillende looks creëren. Alles hangt af van waar en hoe je het poeder aanbrengt. Ga zelf aan de slag met deze 3 looks.

1

Zonnige glow

Wees de zon een stapje voor door de bronzer met een grote borstel aan te brengen op die delen van je gezicht waar de zon het vaakst op valt: voorhoofd, neus en jukbeen. Gebruik een lichtglanzende bronzer tot twee tinten donkerder dan je natuurlijke teint en hou rekening met de ondertoon van je huid (warm of koel).

2

Zacht gebronsd

Heb je al een subtiel tintje, geef dan iets meer kleur aan je wangen voor meer diepgang. Breng een wat rozig getinte bronzer aan op de appeltjes van je wangen en op je voorhoofd net langs de haarlijn en op het puntje van je kin. Dit laatste verbindt de kleuren en accentueert de botstructuur van je gezicht. Hou ook hier zeker rekening met de ondertoon van je huid: warm of koel.

3

Mooie vorm

Je kan ook bepaalde delen van je gezicht sterker naar voor laten komen of iets verdoezelen. Door bijvoorbeeld onder je jukbeenderen en kaaklijn te shapen, lijkt je gezicht slanker en hoekiger. Gebruik een matte, wat grijzige kleur, een paar tinten donkerder dan je natuurlijke teint, onder het jukbeen, aan de zijkanten van je neus, net naast de haarlijn en onder je kaaklijn. Ook hier past het poeder bij de ondertoon van je huid: warm of koel.