Bijgewerkt privacybeleid
Het beste moment om met skincare te beginnen? Dat is nu!

Waarom je zo vroeg mogelijk moet beginnen met skincare

| Beauty Basics
Skincare_1900x1070

Je huid heeft al vanaf jonge leeftijd behoefte aan een goede verzorging. Geen anti-aging natuurlijk, maar wel een goede reiniging en fijne, hydraterende producten.

1

Alles begint bij een goede reiniging

Leven in de stad, uitgaan, make-up: je huid heeft het niet altijd makkelijk. Daarom is een goede reiniging een absolute must. De huidige generatie reinigers is mild en zacht voor je huid. Probeer bijvoorbeeld eens een Konjac sponge van Sponge Me, da’s een natuurlijke spons die je huid heel zachtjes reinigt en exfolieert.

2

Weg met onzuiverheden

Ook lang na je pubertijd kan je nog last hebben van puistjes en onzuiverheden. Gelukkig kunnen we die snel aanpakken. Met een exfoliërende lotion zoals de Anti Blemish Clarifying Lotion van Clinique verdwijnen die onzuiverheden als sneeuw voor de zon.

3

SPF boven alles!

Een gehydrateerde huid is een mooie huid. Gebruik daarom elke dag een laagje dagcrème. Zoek een formule die bij je jonge huid past, zoals een lichte gelcrème: die geeft heel veel hydratatie zonder een glanseffect. Kies altijd voor een dagcrème met SPF, zoals de Color Smart Day Moisturizer SPF 30 van Shiseido Waso. Alleen zo voorkom je rimpels en blijft je huid zo lang mogelijk jong!

4

Mmmmmaskers!

Trakteer je huid wekelijks op een maskertje. Daarmee kun je een gecombineerde of vette huid extra intensief reinigen – en dat maakt écht verschil. Fijn is bijvoorbeeld een zuiverend masker met houtskool of ga je voor lekker makkelijk, neem dan een kant-en-klaar sheet mask, zoals de Wrap Purifant van Qiriness.

5

SOS korte nachten

Weinig slaap, veel feestjes? Dan zie je er niet elke dag even fris en uitgeslapen uit. Gelukkig kun je wallen en donkere prima aanpakken met een goede oogcrème, bijvoorbeeld de Blue Therapy Eye van Biotherm. Klop de crème zachtjes met je vingertoppen in cirkelvormige bewegingen in. Deze minimassage stimuleert de doorbloeding en geeft je meteen een frissere blik.