Bijgewerkt privacybeleid
Boost je huid met een serum en ga glowy het nieuwe jaar in | ICI PARIS XL

Glow all the way! Stralend het nieuwe jaar in

| Beauty Basics
Glow all the way! Stralend het nieuwe jaar in

Het einde van het jaar is een magische tijd, vol feestjes en gezelligheid. Je huid kan in deze periode wel wat extra aandacht gebruiken, zodat je met een gezonde glow het jaar eindigt én met een stralende huid het nieuwe jaar start.

Boost je huid met een serum

In de periode rond kerst en oud en nieuw heb je het vaak druk met van alles: een feestje hier, een etentje daar, en dat kan zorgen voor een vermoeid uitziende, vale huid. Pas je skincare routine daarom aan voor, tijdens en na de feestdagen, zodat je stralend kan proosten op het nieuwe jaar. De actieve bestanddelen in een serum geven je huid net die extra boost die het nodig heeft voor een mooie glow.

Doordat een serum specifiek inspeelt op één behoefte (anti-aging, pigmentvlekken, hydratatie of radiance), ondersteun je jouw huid daar waar het nodig is. Als je huid bijvoorbeeld haar gladheid en souplesse wat heeft verloren, kan een serum de vitale huidfuncties stimuleren en zo rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen. Anti-aging serums als het Double Serum van Clarins, Supreme Regenerating Serum van Filorga en het Time Anti-aging Serum van ICI PARIS XL liften de huid en maken haar gladder en steviger.

hydratatieserum
1

Party skin preps

Tijdens de wintermaanden kan je huid droog aanvoelen en dat is natuurlijk niet wenselijk als jij jouw make-uplook partyproof wil hebben. In dat geval gebruik je best een hydratatieserum voor extra voeding van je huid. Breng het serum enkele weken voordat alle feestjes beginnen onder je dag- of nachtcrème aan. Wil je een subtiele sunkissed glow? De Self Tanning Serum van Lancaster zorgt niet alleen voor een heldere look, maar ook voor een gezonde teint.

Booster Serum van Novexpert
2

Party time: glow all the way

Vitamine C geeft elke huid een healty glow, dus een serum waar dit ingrediënt in zit is zeker geen overbodige luxe tijdens de feestdagen. Breng een paar druppels, bijvoorbeeld van het Booster Serum van Novexpert, aan op je vingers en dep ze op je huid, voordat je een dagcrème aanbrengt.

Advanced Night Repair van Estée Lauder en Liquid Glow Serum van Biotherm
3

Detox voor je huid

Na al het feesten kan je huid wel een oppepper gebruiken. Reinig je huid grondig na elk feestje voordat je naar bed gaat, zodat het serum goed in kan werken op je huid. Voor een stralende huid in de ochtend, maar ook genoeg hydratatie breng je voor de nacht een paar druppels van de Advanced Night Repair van Estée Lauder aan. Dit serum herstelt je vermoeide huid. Breng de volgende ochtend het Liquid Glow Serum van Biotherm aan voor een verhelderend effect en begin het nieuwe jaar stralend met die gewilde dewy skin. Happy new glow!