Ontdek BIOTHERM Aquasource

Biotherm

Herstelt vochtgebrek en een vale teint. Geeft de huid opnieuw een stralende glow. Hydratatie heeft een nieuwe kracht: een stralende huid.

New Aquasource Daily Regenerating Moisturizing Gel: Biotherms iconische dorstlesser sinds 20 jaar krijgt een nieuwe en unieke geltextuur met herstellend effect en een sterkere, zichtbare werking op de glow.

New Aquasource Aura Concentrate: een nieuwe tweefasige formule voor de normale tot droge huid, voor 90% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en met een 10-maal hogere concentratie aan Medicinaal Nasturtium voor een snel en intens effect op vochtgehalte en glow.

New Aquasource Milky Lotion: Biotherms eerste water-break melk-lotion die het evenwicht van de huid herstelt en de hydraterende en glow-routine perfectioneert.
De huid wordt iedere dag opnieuw dynamischer, intens gehydrateerd en helder. In 10 dagen verbeteren zelfs de dofste teint en de meest vochtarme huid.

 
 

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze actie is geldig van 28 mei t/m 17 juni 2018 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.