beauty q

Op zoek naar inspiratie voor de feestdagen?
Van last-minute cadeau-inspiratie tot slimme beautyhacks: de Beauty Advisors uit onze parfumerieën geven je de allerbeste tips & tricks!

 
 

AFLEVERING 1

Even voorstellen: onze Beauty Advisors!

De Beauty Advisors van ICI PARIS XL hebben stuk voor stuk een grote passie voor beauty. Ze geven jou altijd het beste geuradvies en hun persoonlijke skincare- en make-uptips in de parfumerieën in Nederland en België én in onze Beauty Q video’s. In deze aflevering stellen onze Beauty Advisors zich graag even aan je voor!

KIJK NU
Beauty Q
Beauty Q

AFLEVERING 2

Onze Beauty Advisors verklappen: dit is mijn favoriete beautyproduct

De Beauty Advisors van ICI PARIS XL zijn de hele dag omringd door de mooiste beautyproducten. Toch hebben ze allemaal wel een favoriet. Zo is Maxine fan van de Oxygen Peel van Filorga omdat die je huid zo mooi egaliseert. En vindt Bonno het Royal Palette van Queen Tarzi een echte musthave, vanwege de mooie kleuren en de hoge pigmentatie. Snel kijken: misschien zit jouw lievelingsproduct er ook tussen?

KIJK NU
Beauty Q

AFLEVERING 3

Dit wil je zien: de secret beautyhacks van onze Beauty Advisors!

Wil je weten hoe je vlak voor een feestje nog snel een puistje weg kunt werken? Ben je benieuwd welk beautyproduct jouw huid die stralende glow geeft? En wat je allemaal kunt doen met een concealer? Dan moet je zeker deze video even kijken. Onze Beauty Advisors delen hun allerbeste (en geheime) beautytips met jou. Zo vertelt Julie hoe je Stop Spot van Guerlain op twee manieren kunt gebruiken: als behandeling én als camouflage …

KIJK NU
Beauty Q