BACK 2 SCHOOL

sort=rankingOnBrandPage&text=&resultsForPage=18&openCategories=category%3A86901%3Acategory%3A8690102&categoryCode=8690102&q=%3ArankingOnBrandPage%3Acategory%3A8690102">Back 2 School
Back 2 School Back 2 School

BEAUTY TIPS

1 september: de grote meerderheid van de studenten kijkt er tegen op. De beste manier om de eentonigheid van de schoolroutine en de chaos van de ochtenden te bestrijden is een make-up- en verzorgingsroutine creëren waarvoor je 's morgens meteen uit je bed wil springen. Met deze producten begin je fris en met een hippe look aan het nieuwe schooljaar.

 

GETTING READY FOR SCHOOL!

Ontdek hier de skincare producten die het beste passen binnen jouw schoolroutine. Zoek je een verfrissende lotion die jouw huidtextuur verbetert? Probeer dan de lotion van Nuxe eens! Kan jij juist wel een verzorging gebruiken dat de huid beschermt tegen schadelijke effecten van buitenaf? Dan is de verzorging van Sisley misschien wel iets voor jou. Heb jij juist een glimmende huid en wil je dit graag tegengaan? Probeer dan eens de nieuwe Vegan-Friendly lijn van My Clarins.

WAKE UP AND MAKE UP!

Behoort make-up ook tot jouw dagelijkse routine? Wij hebben alvast de mooiste producten uitgekozen om stijlvol het nieuwe schooljaar te beginnen.

Back 2 School Back 2 School

Het Blue Blood palette van Jeffree Star Cosmetics heeft de perfecte mix van te mix van matte en metallic-tinten oogschaduw in koele blauwe kleuren.

Ben jij een echt herfsttype en passen donkere tinten beter bij jou? Probeer dan eens de Naked Cherry Palette van Urban Decay met 12 verrassende tinten voor spannende ooglooks.

De handige dubbelzijdige contouring stick van BE Creative Make Up heeft zowel een highlighter aan de ene kant en een contouring stick aan de andere. Gebruik daarna als finishing touch de lip plumper van Be Creative Make Up. Deze lip plumper helpt je om je lippen voller te maken. Voor natuurlijke, glossy lippen die bovendien zijdezacht aanvoelen.

Back 2 School Back 2 School

Helemaal klaar voor de dag? Vergeet niet nog even een heerlijke geur aan te brengen! Onze favoriete damesgeur is absoluut Scandal van Jean Paul Gaultier. Voor mannen is Only The Brave van Diesel perfect voor de eerste week Back 2 School.

 

Een stralende huid begint met een goede reiniging. Staan jouw favoriete reinigingsproducten er niet bij? Je shopt ze nu met maar liefst 30% korting bij aankoop van 2 reinigingsproducten.