PERFECT MATCH
Emporio Armani presenteert een nieuwe dialoog voor hem en voor haar.

Het duo voor hem en haar
De kern van dit verhaal is liefde - onvoorwaardelijke liefde en blije liefde. Deze liefde wordt opnieuw uitgevonden en gevangen in een paar geuren die gesymboliseerd zijn door twee met elkaar verweven ringen. De ronde metalen dop vormt de verbondenheid tussen de vrouwelijke en mannelijke flacons en draagt bij aan de ingetogen elegantie van het paar. Om de hals van de flacon verbinden twee met elkaar geweven ringen zich. Geëtst in het glas, herinnert de 'O' van 'YOU' zich ook aan de dubbele ringen en onvoorwaardelijke, allesoverheersende liefde. Een belofte in een flacon.

BECAUSE IT'S YOU for her
Because it’s you for her drukt de nood van een liefde uit, die elke kans aangrijpt om zichzelf te verklaren.STRONGER WITH YOU for him
Stronger with you for him is een geur van het heden, die gevormd wordt door de energie van de moderniteit. Onvoorspelbaar en verrassend.

"ONE OF THE MOST EXCITING LOVE STORIES OF THE YEAR"

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze aanbieding is geldig van 6 december t/m 31 december 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.