ARMANI CODE ABSOLU

ARMANI CODE ABSOLU

DE GEUR VOOR MANNEN - EEN AUTHENTIEK CHARISMA

Als een nieuwe visie van de mannelijke verleider, is Armani Code Absolu samengesteld voor een man die net zo slim is als brutaal is.

Behalve zijn charisma, altijd kenmerkend voor de Armani Code man, fascineert ook zijn natuurlijke sociale gemak contact te leggen, zijn gevoel voor ironie en zijn allure. Als de moderne belichaming van een zelfontplooiing en een sterke persoonlijkheid weet hij moeiteloos de kunst van de verleiding te beheersen, maar immer authentiek en met lef.

Als de meest recente toevoeging aan deze lijn, vermengt Armani Code Absolu de intense sensatie van de ontmoeting met de tijdloze elegantie van de ultieme verleider, de Armani Code Man.

Een nieuwe verleiding, een nieuwe mannelijkheid, een nieuwe intensiteit.

MANNELIJKHEID, OPNIEUW GEDEFINIEERD

Armani Code Absolu voor mannen is een gewaagde oriëntaalse geur, waarin de basis van de klassieke Armani Code geurcompositie is versterkt en warmer is gemaakt. De geur opent met sprankelende geurnoten van groene mandarijn en appel, die meevoeren naar het hart van de geur. Hier komen oranjebloesem, nootmuskaat en wortelzaadjes samen om een nieuwe sensualiteit te vormen voordat het signatuur ingrediënt van Armani Code – de tonkaboon - voor een meer gestructureerd facet zorgt met het bekende akkoord van rum dat de geur meer diepte en een zekere dualiteit geeft. In de drydown onthult een warme, mannelijke rijkheid, een subtiele touch van suède, de intensiteit van tonkaboon en de zoetheid van getinte vanille.

Armani Code Absolu balanceert op perfecte wijze tussen een sprankelende frisheid, onvergetelijke elegantie en een mannelijk sensualiteit. De geurcompositie belichaamt de warmste en meest mannelijke verleiding die de Armani Code collectie heeft te bieden.

 

 

 

* Deze actie is geldig van 1 juli t/m 28 juli 2019 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.