Kenzo World The New Fragrance Ontdek het KENZO wereld:
gedurfd, spontaan et verrassend.
KENZO WORLD
EAU DE PARFUM

KENZO herontdekt de wereld van de bloemen en maakt er een parfum van. Een unieke combinatie van pioenen, jasmijn en stralende ambroxan®-kristallen. KENZO WORLD, zie de wereld op jouw manier.

Amber Bloemig
Framboos / Pioenroos / Jasmijn / Ambroxan ®

> ONTDEKKEN
Kenzo Video
KENZO WORLD
EAU DE TOILETTE

De nieuwe pittige Eau de Toilette voor een vrouw die zichzelf niet al te ernstig neemt. Een verrassende harmonie tussen bloemen en fruit gemaakt van pittige peren, heldere pioenen en amandelbloesem, en vrouwelijke iris.

KENZO WORLD Eau de Toilette, het parfum van een opgewekte en schalkse vrouw.

Amber Bloemig
Peer / Pioenroos / Amandel / Iris

> ONTDEKKEN
Kenzo Video
KENZO WORLD
EAU DE PARFUM INTENSE

KENZO brengt een nieuwe versie van zijn bloemenboeket en gaf het een krachtig, gourmand omhulsel. Een parfum waarmee je jezelf durft te zijn. Toon je kracht.

Bloemig Gourmand
Zwarte pruim / Pioenroos / Jasmijn / Vanille

> ONTDEKKEN

Carol Lim
& Humberto Leon

De beide artistiek directeurs van KENZO, Carol Lim en Humberto Leon, passen voor het eerst hun visie op de mode toe op de wereld van de parfumerie. Die wereld is zoals zij: gedurfd, spontaan, verrassend, amusant en kleurrijk. Een wereld die vrijheid van expressie, diversiteit en creativiteit hoog in het vaandel draagt.

Beide Amerikaanse autodidacten vormen een creatief duo met een neus voor alles wat cool, avant-gardistisch en origineel is.

Voor de herfst-wintercollectie 2013 maakten Carol Lim en Humberto Leon van het oog een van de meest herkenbare mode-iconen van de KENZO-collecties. Een oog dat zich nu ook opent voor de wereld van de parfumerie.