background image
Mijn Winkelmandje

Nagellak Remover

1 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1

Shop de beste nagellak remover bij ICI PARIS XL


Tijd voor een nieuw kleurtje op je nagels? Dan moet je je nagellak er voorzichtig afhalen. Het verleidelijk zijn om je nagellak er zelf af te futselen of ‘peelen’, maar dit is schadelijk voor je nagels. Waarom? Als je dit doet trek je meteen ook een laagje van je nagel mee. Als je je nagellak eraf trekt, dan worden je nagels broos en zwak. Ze zullen gemakkelijker breken. Ook zal je nagel oneven zijn, wat het moeilijk maakt om er nog mooi een nieuwe laag nagellak op te zetten.


Met een nagellak remover verzorg je je nagels


Een goede nail polish remover is dus een absolute must als jij graag en vaak je nagels lakt. In onze webshop vind je nagellak removers zonder aceton en met acetone, afhankelijk van jouw voorkeuren. Ook shop je bij ons milde nagellak removers die je lak zacht verwijderen en je nagels tegelijkertijd verzorgen.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!