background image
Mijn Winkelmandje

Base & Top

9 Resultaten
Sorteren:
Filteren
1

Nagellak aanbrengen doe je met een base coat


Hoe zorg je ervoor dat je nagellak mooi gelijk opgaat? Dat doe je met een goede base coat. Dit product zorgt voor een egale basis waar je je nagellak over heen kan aanbrengen. Maar een goede base coat heeft ook nog andere voordelen! Zo kan nagellak je nagels verkleuren, maar een base coat zal ervoor zorgen dat dat niet gebeurt. Als je broze nagels hebt die snel breken, bestaan er ook verstevigende base coats zodat je je nagels mooi lang kan laten worden en kan lakken.


Werk je nagellak af met een top coat


Wil je nagellak die lang blijft zitten? Met een top coat kan dat! Top coats zijn dé finishing touch voor jouw nagellak. Ze vormen een beschermende laag over de kleur, zodat deze lang blijft zitten en niet snel zal afbrokkelen. Ook geeft het een mooie glanzende finish. Er bestaan ook top coats met een matte finish, als je dat mooier vindt. Om zo lang mogelijk te genieten van je nagellak, ga je best zo te werk: begin met een laagje base coat, daarna twee laagjes nagellak, en daarna een laagje top coat. Wacht na elk laagje lang genoeg, zodat alles mooi opgedroogd is voor je er een nieuwe laag op zet. Shop de beste top coats bij ICI PARIS XL!

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!