Contact Klantenservice Winkelzoeker

Krijg live advies van onze Beauty Advisors!

Vraag jij je af welke dagcrème het beste bij jouw huid past? Ben je op zoek naar een nieuw parfum of heb je vragen over de kleuren  in een make-up pallet? Onze Beauty Advisors staan van 10.00 tot 18.00 klaar om jou, via een videogesprek, vrijblijvend van productadvies te voorzien.

Wij brengen onze Beauty kennis bij jou thuis!

Heb je al een bestelling geplaatst en heb je hier vragen over? Klik dan hier.

Heb je al een bestelling geplaatst en heb je hier vragen over? Klik dan hier.

HOE WERKT HET ONLINE PRODUCTADVIES?

STAP 1
Ben je in onze webshop aan het browsen en heb je een productvraag? Je kunt live een Beauty Advisor spreken door op de desbetreffende banner te klikken. Er zal dan een nieuw venster openen.

STAP 2
Zodra het nieuwe venster geopend is verschijnt er een start knop. Druk op de knop en je wordt doorverbonden naar een live videogesprek met één van de Beauty Advisors in  onze winkel Bij het starten van dit videogesprek krijg je de vraag of je de microfoon van jouw computer wil gebruiken. Je dient deze te accepteren zodat de Beauty Expert jouw vragen kan horen. Onze Beauty Advisor beantwoordt, indien beschikbaar, jouw oproep en stelt zich voor.

Good to know: Het is  een éénrichting videotransmissie, dat wil zeggen dat jij onze Beauty Advisors kan zien maar zij jou niet.

Is er niemand bereikbaar omdat je buiten de openingstijden belt (Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 zon- en feestdagen gesloten) of is de Beauty Advisor bezig met het adviseren van andere klanten, probeer het dan op een ander tijdstip opnieuw.

STAP 3
Daar gaan we! Ontvang jouw persoonlijke online productadvies nu via deze live chat. Stel de Beauty Advisor al je vragen over onze producten, beautybehoeften of vraag om een persoonlijke mening. Zij adviseren je graag om het juiste product voor je te vinden!

BEN JE OP ZOEK NAAR ONS KLANTENSERVICE TEAM?

Onze Beauty Advisors bevinden zich in de ICI PARIS XL winkels en kunnen daarom enkel jouw Beauty vragen beantwoorden. Heb je vragen over je online bestelling, leveringen of je online account, neem dan contact op met ons klantenserviceteam.

Contacteer de klantenservice

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!