Contact Klantenservice Winkelzoeker

VAN HAUTE COUTURE NAAR PARFUM

Wanneer het uitzonderlijke bereikbaar wordt

En dan is daar plotseling ELIE SAAB Le Parfum, dat alle vrouwen die ervan dromen om in ELIE SAAB gekleed te gaan, uitnodigt om hun leven een magisch en absoluut vrouwelijk tintje te geven.

ELIE SAAB Le Parfum opent de deur naar de droomwereld van deze couturier en biedt vrouwen een nieuwe manier om het uitzonderlijke te dragen.

 

Een schitterend, glazen juweeltje

De prachtig glanzende flacon met zijn strakke lijnen is een fraai, modern ontwerp. Elie Saab, gepassioneerd door design en architectuur, houdt van strakke ontwerpen.

De facetten van de, geheel in de traditie van de grote parfumerie, als een kristal bewerkte flacon, vangen elk sprankje licht en weerspiegelen tot in het oneindige de honingkleurige tinten van het parfum.

 

Het betoverende geuraura

ELIE SAAB Le Parfum, dat door de neus Francis Kurkdjian gecomponeerd is als een ode aan het licht, viert de pracht en schittering van een stralende vrouwelijkheid met een houtachtig, zonnig en bloemig akkoord.

Een elegant en omhullend geuraura als de sleep van een Haute Couture jurk.

De verschijning van een betoverende vrouwelijkheid

Het onweerstaanbare, sprankelende model Anja Rubik belichaamt de stadsprinses op het magische moment waarop het uitzonderlijke bereikbaar wordt.

Gedragen door haar sublieme jurk van mousseline zweeft ze boven de stad en beweegt ze zich voort tussen de menigte, als was ze gewichtloos.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!