Contact Klantenservice Winkelzoeker

ELIE SAAB, DE COUTURIER

Een opmerkelijke carrière

Elie Saab werd in 1964 in Beiroet geboren en creëerde toen hij nog geen 9 jaar oud was al zijn eerste jurk voor zijn jongere zusje.

Op 18-jarige leeftijd richtte het wonderkind zijn eigen modehuis op en toonde al snel zijn knowhow op het gebied van de Haute Couture.

In 2000 vindt zijn eerste modeshow in Parijs plaats, waarna hij gekozen wordt tot "corresponderend lid" van de Chambre Syndicale de la Haute Couture in Parijs.

Elie Saab is de persoonlijke couturier van vele prinsessen en begeleidt menig internationale ster over de rode loper.

 

Elie Saab, ontwerper van sublieme creaties...

Met zijn trouwjurken, avondjurken en "prinsessenjurken" is Elie Saab de onbetwiste meester in het creëren van uitzonderlijke jurken die de schoonheid en sensualiteit van de vrouw accentueren.

Hij laat zich inspireren door vrouwen en gebruikt handborduursels en luxe stoffen die hij direct om het figuur van de vrouw drapeert, zonder tekening of patroon.

 

Als ware architect van het lichaam, combineert hij oosterse weelderigheid met westerse strakke lijnen: gouddraad, parels en zelfs edelstenen sieren de weergaloze en modern gesneden jurken.

Elie Saab, de tovenaar van de realiteit, vervult de droom van iedere vrouw door haar om te toveren in een prinses.

"Mijn enige ambitie is schoonheid brengen in het leven van vrouwen."
Elie Saab

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!