Contact Klantenservice Winkelzoeker
Dior
Dior Forever

ONTDEK DE NIEUWE J'ADORE L’OR

Al het goud van J’adore in een puur en essentieel concentraat van bloemen.

ONTDEK
Dior Forever Video

Voor zijn eerste creatie voor Dior accentueert Francis Kurkdjian, Parfumeur-Créateur van Dior, de schoonheid van de bloemen van J'adore door hun nuances te versterken en hun kleuren te accentueren.

SHOP NU

FLOWERS ARE GOLD

“Ik heb in zekere zin de contouren van de bloemen gedwongen om een nieuwe textuur te definiëren, als een vloeibaar en omhullend goud, een nieuwe sensualiteit.”

Francis Kurkdjian,
Parfumeur-Créateur van Dior

Dior toekomst

Absolues van zonnige oranjebloesem, zachte Spaanse jasmijn en centifoliaroos versmelten tot een krachtige en stralende florale essentie. Pralend in al hun pracht, zijn deze bloemen het ware goud van J’adore.

Dior kunst

De iconische ketting die de hals van J’adore l’Or siert is vernieuwd, met rondingen en afgeronde lijnen. Zij weerspiegelt de warmte van de geur, getransformeerd in een vloeiend en organisch metaal dat het glas omhult.

TINTEN VAN GOUD

Ontdek alle tinten van J'adore in een reeks boeketten met de mooiste bloemen van over de hele wereld.

LES CADEAUX ICONIQUES DIOR

J'ADORE L’OR
INTENS & STRALEND

Al het goud van J’adore in een puur en essentieel concentraat van bloemen

EXPLOREZ LES IDÉES CADEAUX

J'ADORE EAU DE PARFUM
HELDER & SENSUEEL

Het iconische bloemenboeket van het Huis Dior

DÉCOUVREZ LES SERVICES EXCLUSIFS

PARFUM D’EAU
FRIS & FLUWEELZACHT

Een concentraat van water en bloemen met een nieuw natuurlijk gevoel

J’ADORE TALKS MET
CHARLIZE THERON

Dior Forever Video

LES ADORABLES
HET NIEUWE GEPARFUMEERDE BEAUTYRITUEEL

Dior Forever

De frisse en florale geur van J'adore is verkrijgbaar in een collectie van drie heerlijke en verwennende texturen: de Shimmering Body Gel, de Shimmering Body Scrub en de Body Cream.

SHOP NU

ONTDEK DE VIDEO

Dior Forever Video

JOUW GESCHENK VAN DIOR

Ontvang bij besteding vanaf €150,- aan Dior producten waarvan minimaal één geur een luxe pouch inclusief een J’adore Eau de Parfum (5 ml) of Sauvage Parfum (10 ml) miniatuur cadeau.*

Dior Cadeau

* Deze actie is geldig van 4 september t/m 1 oktober 2023 in alle deelnemende ICI Paris XL winkels, op iciparisxl.nl en in de app, zolang de voorraad strekt.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!