background image
Mijn Winkelmandje
(Not) all about the lovers: 5x cadeaus voor jouw eigen Valentijn – Beauty Center

(Not) all about the lovers: 5x cadeaus voor jouw eigen Valentijn

Gepost op 20/01/2022 in Make-up

PSSST…

(Not) all about the lovers: 5x cadeaus voor jouw eigen Valentijn

Valentijnsdag is allang geen dag meer waarop je alleen je lover in het zonnetje zet. Laat op 14 februari weten dat je happy bent met je vader of moeder, opa of oma, je favoriete collega, bestie óf je broer of zus! Wij zetten de mooiste cadeaus voor iedereen op een rij. Zo wordt het een hele liefdevolle Valentijnsdag.

Je vader of moeder
Misschien wel de belangrijkste persoon in je leven: je (stief)vader of (stief)moeder. Of allebei! Was het jouw moeder die je als kind leerde fietsen, elke dag naar school bracht en later met een box tissues klaarstond bij je eerste heartbreak? Of is jouw vader je rots in de branding en de stabiele factor op wie je altijd kan bouwen? Leg ze op 14 februari in de watten met een cadeau waarmee je laat zien hoe belangrijk ze voor je zijn. Een luxueuze crème voor je (stief)moeder, of een heerlijke shower foam. En wat dacht je van een nieuwe geur voor je vader? Met onderstaande cadeaus zit je sowieso goed. 

Je opa of oma
Heb jij het geluk dat je je lieve grootouders – of één van hen – nog in je leven hebt? Lucky you! Niets mooier dan de band tussen opa, oma en jou als kleindochter of -zoon. Laat je opa en oma weten dat je niet zonder ze kan en verwen ze met een mooi beautycadeau. Zeker nu knuffelen er nog even niet in zit, is het fijn je opa en oma te laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn. Zeg het met één van deze cadeaus. 

Je broer of zus
Hoeveel jaar er ook tussen zit: je broer(tje) of zus(je) zijn je partner in crime vanaf het allereerste moment. Samen hebben jullie vast het nodige meegemaakt en dus kennen jullie elkaar door en door. Het is daarom vast niet moeilijk om het perfecte valentijnscadeau voor ze uit te zoeken. Ga je voor een lekkere geur of toch liever voor een hydraterend masker of een fijne crème?

Je beste vriend(in)
Of je elkaar nu al kent sinds de basisschool of deze bestie pas recentelijk tegen het lijf bent gelopen: een vriendschap zoals die van jullie is goud waard. En dus is Valentijnsdag de perfecte dag om hem of haar te verrassen. Zeker wanneer hij of zij single is, is dit hét moment om hem of haar eens goed in het zonnetje te zetten. Met een van deze cadeaus maak je jouw beste vriend(in) sowieso blij.

Je favoriete collega
Een fijne collega kan je werkdagen voorbij laten vliegen. Samen een lunchwandeling maken of eindeloos het weekend doornemen bij het koffiezetapparaat… je zou bijna vergeten dat jullie ook nog samen wérken. En zie je jouw favoriete collega nu minder door het thuiswerken? Dan is Valentijnsdag het perfecte excuus om hem of haar op te zoeken. Met één van deze leuke cadeaus wordt jullie band alleen maar sterker.Article tags: