background image
Mijn Winkelmandje
Cupid’eau: de ideale geur volgens het sterrenbeeld van je lief – Beauty Center

Cupid’eau: de ideale geur volgens het sterrenbeeld van je lief

Gepost op 15/01/2021 in Geuren
de ideale geur volgens het sterrenbeeld van je lief

Geen idee welke geur je voor je valentijn moet kopen? Je hoeft niet te zoeken, het staat in de sterren geschreven! Het sterrenbeeld verklapt je welke geur bij zijn of haar persoonlijkheid past ... en stiekem ook al op hun wishlist staat.

Hoe bepaalt een sterrenbeeld de ideale geur?

Geef maar toe: je leest af en toe een horoscoop en kijkt naar je sterrenbeeld om te weten wat voor type partner, financiële situatie en carrière je in de toekomst zal hebben. Je persoonlijkheid is immers gelinkt aan je sterrenbeeld. Dus waarom kijk je niet eens naar de sterren om te weten welke geur bij je sterrenbeeld past? Of je nu een geur voor jezelf, je beste vriend(in) of je valentijn zoekt: deze geuren matchen perféct met elk sterrenbeeld.

Tip: probeer ook eens onze handige online Fragrance Finder om dé geur voor jouw grote liefde te vinden!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbok is een echte perfectionist. Dit sterrenbeeld is erg gedreven om zijn of haar doelen te behalen en laat zich door niets of niemand afleiden. Zelfdiscipline heeft deze persoon in tonnen en hij of zij ziet uitdagingen als kansen. Te laat komen? Nooit! Steenbok is enorm betrouwbaar en komt al zijn of haar afspraken na.

Geef de vrouwelijke Steenbok een geheim wapen cadeau waarmee ze al haar ambitieuze dromen kan najagen: Girls Can Do Anything van Zadig&Voltaire. En voor hem: Invictus Intense van Paco Rabanne.

steenbok

Waterman (20 januari – 18 februari)

Waterman is een intelligent persoon en een diepe denker. Deze persoon heeft een goed idee over wat hij of zij wil in de toekomst maar kan een tikje onbereikbaar zijn. Ondanks een pragmatische kijk op het leven, houdt Waterman er wel van om verrassend uit de hoek te komen en buiten de paden te wandelen.

Kies een geur die een tikje excentriek is, net als Waterman. Met Guilty La Belle en Le Male Le Parfum van Jean Paul Gaultier schenk je een onconventionele geur die zeker in de smaak zal vallen.

jean paul gaultier

Vissen (19 februari – 20 maart)

Onbezorgdheid is dé levensvisie van Vissen. Deze persoon is altijd aan het dagdromen over nieuwe avonturen, of dat nu over de liefde, het werk of een reisbestemming gaat. Omdat Vissen snel verveeld is en zich niet lang kan focussen op één ding, heeft deze persoon een geur nodig die aan zijn of haar verschillende smaken voldoet.

Schenk Vissen een complexe en diverse geur zoals Black Orchid van Tom Ford met zwarte truffel, orchidee en pruim. Mannelijke Vissen vinden de geurenmix in Infinite van Hugo Boss met frisse citrus en aromatisch hout vast heel interessant. 

vissen

Ram (21 maart – 19 april)

Zelfverzekerd, gedurfd en altijd in voor een avontuur: Ram is een geboren leider en deinst voor niemand of niets terug. Een echte power (wo)man! Deze persoon heeft energie voor drie, maar is ook wel ongeduldig en impulsief.

Kies voor Ram een geur die matcht met zijn of haar jaloersmakende energielevel. Voor haar: Black Opium van Yves Saint Laurent met betoverende koffie. De energieke Urban Hero van Jimmy Choo is een ideale geur voor de mannelijke Ram.

ram

Stier (20 april – 20 mei)

Stier is een ontzettend warm, liefdevol en trouw persoon. Hij of zij geniet van de kleinste dingen in het leven ... maar die moeten er wel mooi uitzien. Stier is stiekem het luxebeestje van de sterrenbeelden!

Een tijdloze geur die er even stijlvol uitziet als geurt, is de ideale keuze voor Stier. Velvet van INTIMACY is een zachte, sensuele geur voor de vrouw die altijd trouw blijft aan zichzelf. Het verfijnde Gentleman van Givenchy is perfect voor de mannelijke Stier.

stier

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Intellectueel vs. speels en nieuwsgierig vs. oppervlakkig: Tweelingen speelt continu met tegenstellingen en vaak lijkt het zelfs alsof deze persoon twee kanten tegelijk op gaat. Tweelingen is enorm communicatief en met hem of haar in de buurt zal je je nooit vervelen. De grote valkuil? Deze persoon wordt snel afgeleid en is ook een grote flirt.

Tweelingen verandert snel van gedachte, en dus ook van geur. Verras dit sterrenbeeld met een gloednieuw parfum dat hij of zij nog nooit geroken heeft. Limited edition? Nog beter! De luchtige Daisy Love Spring Limited Edition van Marc Jacobs met vijgen en roze pioenroos is een topkeuze voor haar. En voor hem (én haar)? De nieuwe geur My Land van Trussardi.  

marc jacobs

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeft is gevoelig, warm en zorgzaam. Dit sterrenbeeld kan er enorm van genieten om thuis te zijn met zijn of haar geliefden en houdt ervan om voor hen te zorgen. Deze persoon kan urenlang nostalgisch mijmeren over het verleden en is een hopeloze romanticus.

Schenk Kreeft een geur met vanille dat meteen een huiselijke sfeer oproept. De nostalgische Replica Whispers in the Library van Maison Margiela is ideaal voor haar. En voor de mannelijke Kreeft? La Nuit De L’Homme Eau De Toilette van Yves Saint Laurent: deze warme geur viert relaties en vriendschappen. 

replica

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Aandacht krijgen en in de belangstelling staan, zijn dé grote drijfveren van Leeuw. Dit sterrenbeeld vindt het heerlijk om een entree te maken en hoofden te doen omdraaien. Met hun eindeloze charme en sprekende persoonlijkheid is Leeuw de ster van elke ruimte ... al komt hij of zij soms wel een tikje arrogant over.

Schenk excentrieke Leeuw een decadente geur waarmee hij of zij in de spotlight staat. Met Libre van Yves Saint Laurent zit je goed bij haar. Voor hem: de vurige geur Eros Flame van Versace.

versace

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagd is een planner, een lijstjesmaker, een workaholic. Dit sterrenbeeld is zeer praktisch en analytisch ingesteld en wil alles tot in de puntjes weten en kunnen. Het tempo ligt altijd hoog, de aandacht voor zichzelf laag. Maagd is hard voor zichzelf (en voor anderen) en vindt het moeilijk om echt tot rust te komen.

Geef Maagd een flacon welverdiende rust cadeau met de pure en frisse damesgeur Pure Grace van philosophy. De mannelijke Maagd help je ontspannen met de frisse Acqua di Giò van Armani.

maagd

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal voert een eindeloze zoektocht naar harmonie en balans in het leven. Als sociale vlinder wil dit sterrenbeeld dat iedereen hem of haar én elkaar leuk vindt, en hij of zij is dan ook vaak de scheidsrechter in een vriendengroep. Weegschaal legt – zoals de naam al doet vermoeden – echt alles in de weegschaal en heeft het daarom moeilijk om keuzes te maken.

Weegschaal vindt het moeilijk om te kiezen, dus doe jij dat lekker voor hem of haar. Kies een geur die perfect in balans is (niet te kruidig, te zoet of te zwoel) zoals The Scent Absolute for her en The Scent Absolute for him van Hugo Boss.

hugo boss

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Mysterieus, gepassioneerd en sensueel: Schorpioen straalt een betoverende verleidelijkheid uit. Dit sterrenbeeld heeft vaak een intens innerlijk leven dat hij of zij niet zomaar met iedereen deelt. Alles wat deze persoon doet, doet hij of zij heel berekend: altijd met een plan in het hoofd. Als Schorpioen zijn of haar zinnen ergens op heeft gezet, krijgt hij of zij het ook.

Keer de rollen eens om en schenk Schorpioen een mysterieuze geur die hem of haar helemaal betovert. Voor haar: Mon Guerlain Eau De Parfum van Guerlain. Hem fascineer je met Stronger With You Intensly van Armani.

armani

Boogschutter (22 november – 21 december)

Waar Boogschutter ook gaat, daar is positiviteit en optimisme. Dit sterrenbeeld bekijkt het leven van de luchtige kant: het is een plezier om bij hem of haar in de buurt te zijn. Boogschutter heeft een onverzadigbare honger naar kleine en grote avonturen in het leven.

Zoek een match voor de wanderlust van Boogschutter. Bloom Nettari di Fiori van Gucci is een sprankelende bloemengeur voor haar die geurt naar vrijheid. K van Dolce&Gabbana neemt mannelijke Boogschutter mee naar het Italiaanse platteland.

gucciArticle tags: cadeau, cadeautip, damesgeur, geur, herengeur, parfum, tips, Valentijn