Contact Klantenservice Winkelzoeker
NIEUW – De anti-aging verzorgingsproducten van The INKEY List! – Beauty Blog

NIEUW – De anti-aging verzorgingsproducten van The INKEY List!

Gepost op 11/03/2024 in Skincare

Zodra je de eerste tekenen van huidveroudering opmerkt dan is dit het ideale moment om je huidverzorging te veranderen, zodat je je huid kunt ondersteunen. Begin met de aanbevelingen van The INKEY List voor de ultieme anti-aging routine. Deze helpt de huid te hydrateren, te verstevigen en voller te maken, terwijl fijne lijntjes en rimpels verminderen.

DE ANTI-AGING ROUTINE VAN THE INKEY LIST

Oat Cleansing Balm

Deze rijke, verzachtende cleanser is speciaal samengesteld om diep te reinigen en alle zichtbare sporen van make-up op te lossen, inclusief waterproof en langhoudende producten. De huid voelt meteen gehydrateerd en intensief gevoed aan.

1189264

Hyaluronic Acid Serum

Naarmate we ouder worden, kan onze huidbarrière beginnen te verzwakken. Dit kan betekenen dat er minder vocht wordt vastgehouden onder het huidoppervlak waardoor de huid uitgedroogd raakt. Van dit best verkopende, niet-plakkerige en hydraterende superserum is klinisch bewezen dat het de huid onmiddellijk en langdurig hydrateert, waardoor deze voller, gladder en gezonder aanvoelt.

1189292

Retinol Serum

Retinol, goed onderzocht vanwege de anti-aging eigenschappen, ondersteunt het proces van celvernieuwing van de huid dat met het ouder worden kan vertragen. Dit huidvernieuwende serum is speciaal samengesteld met een langzaam afgevende en minder irriterende vorm van retinol. Het is ideaal voor beginners die retinol willen gebruiken om de eerste tekenen van veroudering en hyperpigmentatie aan te pakken.

1189320

Retinol Eye Cream

Vergeet de ogen niet. Deze oogcrème is voor in de nacht samengesteld om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en je meest kwetsbare huid te ondersteunen.

1189299

NIEUW Bio-Active Ceramide Repairing and Plumping Moisturizer

Een nieuw tijdperk is aangebroken in huidverzorging technologie: deze rijke, fluweelzachte anti-aging moisturizer beschermt tegen zichtbare tekenen van huidveroudering. Bioactieve ceramiden voor tot wel vier keer zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels.* Het biedt ondersteuning op meerdere niveaus om de huidbarrière te versterken, 24 uur per dag te hydrateren en zichtbare huidvernieuwing te versnellen. Na 28 dagen zag 100% een klinische verbetering in de zes tekenen van veroudering: rimpels, lijntjes, volheid, stevigheid, liftend, elasticiteit en barrièrefunctie**.

*Onafhankelijk klinisch onderzoek van 12 weken bij 30 personen. Hierbij werd de werking van het ingrediënt Ceramide NP (0,2%) vergeleken met een placebo.

**Klinisch onderzoek van 4 weken bij 20 personen.

BP_1289308

Polyglutamic Dewy Sunscreen SPF 30

Een huidverzorgingsproduct voor elke dag ongeacht het weer. Het dagelijks dragen van de Polyglutamic Dewy Sunscreen SPF helpt niet alleen je huid te beschermen tegen schadelijke uv-stralen. Het kan ook helpen om het verouderingsproces van de huid te vertragen.

1243094
1189313
1189355
1189278
1189271

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken van dit merk? Neem dan snel een kijkje op de pagina van The INKEY List!