Contact Klantenservice Winkelzoeker
De puurste reiniging voor je huid – Beauty Blog

De puurste reiniging voor je huid

Gepost op 17/01/2019 in Skincare
philosophy_mask_1900x1070

Zeg maar dag tegen mee-eters en grove poriën: het nieuwe kleimasker uit de purity made simple reinigingslijn van philosophy reinigt zo diep, dat onzuiverheden geen kans meer hebben.

Een puur kleimasker

De volledige naam van dit kleimasker is het Purity Made Simple Pore Extractor Exfoliating Clay Mask. Een hele mond vol, maar niet zonder reden. Het masker, gemaakt van witte klei, salicylzuur en exfoliërende extracten geeft je huid in no time een schoon gevoel, van binnen én van buiten. Je poriën worden diep gereinigd, waardoor je huid eigenlijk een detox krijgt: onzuiverheden en zelfs mee-eters verdwijnen!

Gebruik philosophy’s Purity Mask dan ook als je last hebt van acne, grove poriën en andere onzuiverheden in je gezicht.

Zo gebruik je het!

Al een paar keer nadat je het masker hebt gebruikt, zal je huid gezuiverd zijn van verstopte poriën. Breng het masker daarom twee keer per week aan op een schone, droge huid. Masseer het zachtjes in en laat de klei drogen. Met lauwwarm water en rustige, ronddraaiende bewegingen met je vingers, verwijder je het kleimasker weer.

Iedereen voelt zich zekerder met een schone huid en dat is precies waar mindful beautymerk philosophy naar streeft. Naast het kleimasker heeft het merk dan ook een complete reinigingslijn voor het gezicht: de purity made simple reinigingslijn met verzorgingsproducten zoals een cleanser, micellar water en een moisturizer. Wil je elke dag genieten van je intens schone en stralende huid? Combineer het kleimasker dan met de andere producten uit de purity made simple reinigingslijn van philosophy.