Contact Klantenservice Winkelzoeker
NIEUW – Dare to glow met de natuurlijke olie van Nuxe – Beauty Center

NIEUW – Dare to glow met de natuurlijke olie van Nuxe

Gepost op 22/05/2023 in Skincare

De Huile Prodigieuse® staat gekend voor zijn sensuele satijnen finish op je huid. Kies je voor de Huile Prodigieuse® Gold? Dan geniet je van extra subtiele reflecties, dankzij de toevoeging van gouden minerale parels voor een onweerstaanbare gloed. Door zijn niet-vette finish kun je je na het aanbrengen snel aankleden.

Parelachtige en satijnen afwerking voor huid, haar en gezicht

Expertise van Nuxe

Sinds de oprichting in 1991 concentreert Huile Prodigieuse® alle expertise van Nuxe met producten van natuurlijke oorsprong. De vegan en clean formule bevat 98% natuurlijke ingrediënten én een kostbaar mengsel van 7 oliën die 100% plantaardig zijn: Tsubaki, Macadamia, Argan, Borage, Camellia, Hazelnoot en Zoete Amandel. Geselecteerd voor hun affiniteit met de huid en het haar onthullen ze hun multifunctionele eigenschappen. De antioxiderende werking is bewezen: zijn formule beschermt tegen de schadelijke effecten van een teveel aan vrije radicalen.

787511
787532

Tips voor een “all over glowy” effect

Op het gezicht

Echte make-up verzorging. Prodigieux® Or olie is een express illuminator. Voor een natuurlijk zoneffect dep je een beetje olie op de huid met je vingertoppen.

Op het haar

Spaarzaam aanbrengen. Een paar druppels van de Huile Prodigieuse® in de palm van je hand, wrijf in de lengtes en op de punten van je haar met de vingertoppen.

Op het lichaam

Een echte infusie van licht. Het is de ideale behandeling om de bruine kleur te versterken. Verder zorgt het product ook voor een “vervagend” effect dat alle kleine onvolkomenheden dekt.

Wil je nog meer ontdekken over deze producten? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Nuxe!