Contact Klantenservice Winkelzoeker
NIEUW – Novexpert Pro-Collagen Booster met Collageen-17 – Beauty Center

NIEUW – Novexpert Pro-Collagen Booster met Collageen-17

Gepost op 29/05/2023 in Skincare

Op zoek naar de ultieme collageen boost voor je huid? De huidexperts van Novexpert zijn erin geslaagd een nieuw booster serum te ontwikkelen waarmee je gegarandeerd vaarwel zegt tegen rimpels en je huid zichtbaar verstevigt!

Het vergeten Collageen-17

Collageen is onmisbaar als je huidveroudering effectief wilt bestrijden. Vele crèmes en serums bevatten daarom collageen van diverse types (1, 3, 4 en 7) maar zelden of nooit type 17. Dit collageen bevindt zich in de epidermis en is onmisbaar om huidcellen correct met elkaar te laten samenwerken en cel vernieuwing te reguleren. Dankzij het gepatenteerde Novaxyline slaagt Novexpert erin om de Collageen-17 synthese in de epidermis met 130% te laten stijgen, terwijl de collageensynthese in de dermis 45% stijgt. Deze resultaten zorgen voor een 28% dikkere dermis en 38% rimpelreductie. Alle gebruikers geven aan dat ze genieten van een gladdere huid en maar liefst 95% bevestigt de zichtbare rimpelreductie!

Unieke en 100% natuurlijke formulering

Het door Novexpert ontwikkelende en gepatenteerde ingrediënt Novxyline combineert de werkzame stoffen van diverse algen met een polysaccharide. Daarnaast zijn hyaluronzuur moleculen van verschillend gewicht toegevoegd om rimpels te verminderen en het collageen te versterken. Daarnaast helpt bremzaad extract om stamcellen te beschermen.

Rijk aan krachtige antioxidanten

Collageen versterken is niet de enige manier om de jeugdigheid van de huid langer vast te houden. Krachtige antioxidanten zijn nodig om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Novexpert gebruikt in het nieuwe booster serum de mediterrane mariadistel, wijnstok extract en vitamine E uit soja om de huid effectief te beschermen tegen vrije radicalen.

1247329

Clean & Vegan

Het Franse merk Novexpert staat bekend als de pionier op het gebied van clean beauty. Als eerste in Europa toegelegd op schone formules die de huidflora op natuurlijke wijze beschermen, versterken en huidveroudering zo lang mogelijk vertragen. Het merk maakt geen gebruik van stoffen van dierlijke oorsprong, test niet op dieren en bovendien garanderen ze microplasticvrije producten. Om te zorgen voor 100% veiligheid (ook bij een gevoelige huid of voor zwangere of borstvoedende vrouwen) zijn alle producten bovendien vrij van etherische oliën en irriterende– of hormoonverstorende stoffen.

Wil je nog meer clean beauty ontdekken van dit merk? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Novexpert!