Contact Klantenservice Winkelzoeker
NIEUW – The Inkey List SuperSolutions. De oplossing voor je problematische huid – Beauty Center

NIEUW – The Inkey List SuperSolutions. De oplossing voor je problematische huid

Gepost op 08/05/2023 in Skincare

SuperSolutions, ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, is een serie zeer gespecialiseerde en klinisch bewezen huidverzorging voor mensen met hardnekkige huidproblemen.

Littekens-, vlek en rimpeloplossing – 1% RETINOL SERUM

Een uniek serum met het hoogste percentage retinol van Inkey. Om vlekjes en hun grootte, diepte en verkleuring van littekens na acne te verminderen en rimpels glad te strijken. De snel absorberende formule, ontwikkeld voor minimale irritatie, bevat abrikozenpitolie en squalaan. Speciaal om de huid te helpen beschermen tegen vochtverlies en de huidbarrière te verbeteren.

1244473

Overtollige talgoplossing – 20% NIACINAMIDE SERUM

Helpt overtollig talg in balans te brengen, de huidtextuur te verbeteren en de poriën te verkleinen. Deze formule bevat Inkey’s hoogste percentage niacinamide, die gedurende de dag overtollige talgproductie helpt te verminderen en de vergrote poriën effectief verkleint. Andere belangrijke ingrediënten zijn: Zink PCA dat talgvorming tegengaat, squalaan om de huidbarrière te beschermen. Klinisch bewezen dat het de talgproductie gedurende 8 uur onder controle heeft.

1243143

Oplossing voor roodheid – 10% AZELAIC ACID SERUM

Azelaïnezuur vermindert zichtbaar roodheid en kalmeert de huid die geïrriteerd aanvoelt. Deze formule bevat ook microfijne groene kleurdeeltjes om roodheid te helpen maskeren en allantoïne 0,3% die de huid helpt te kalmeren. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere producten en laat geen witte aanslag achter. Klinisch bewezen dat het roodheid vermindert in 4 dagen. Geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor rosacea.

1243136

Droge en ruwe huid oplossing – 10% UREA MOISTURIZER

De moisturizer zorgt voor directe hydratatie om de droge huid te kalmeren en te voeden. Het exfolieert zachtjes de ruwe huid, waardoor de huid wordt gekalmeerd en uitdroging vertraagt. De lichte textuur maakt het mogelijk een laagje aan te brengen met andere huidverzorging en make-up. Klinisch bewezen dat het 48 uur lang hydrateert, na één keer aanbrengen. Ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor eczeem en psoriasis.

1243122

Wil je nog meer ontdekken over de nieuwe productlijn? Neem dan snel een kijkje op de pagina van The Inkey List!