Contact Klantenservice Winkelzoeker
Ontdek Biotherm Blue Peptides Uplift Cream SPF 30 – Beauty Blog

Ontdek Biotherm Blue Peptides Uplift Cream SPF 30

Gepost op 18/03/2024 in Skincare

Ontdek het geheim voor zichtbaar stevigere huid en een stralende gloed met Biotherm’s Blue Peptides Uplift Cream SPF 30. Als lid van de nieuwe Blue Peptides Franchise combineert deze formule cutting-edge bioscience innovaties met Life Plankton™ en collageenpeptiden, waardoor je innerlijke collageen direct wordt versterkt. De hoge SPF-bescherming beschermt je huid tegen de verouderingseffecten van schadelijke UV-stralen.

Voordelen

Er zijn genoeg voordelen! Ten eerste zagen 95% van de vrouwen een gezonde gloed en stevige huid* na het gebruik van de Blue Peptides Uplift SPF 30 crème. Daarnaast ervaarde 94% hiervan een onmiddellijk resultaat en zagen een jeugdige, roze gloed* verschijnen!

* Zelfevaluatie, 52 vrouwen na 56 dagen

BP_1292276

Belangrijkste ingrediënten

• Nieuwe anti-aging SPF 30
• Revitaliserend Life Plankton™ 
• Verstevigende collageenpeptiden

Duurzaamheid voorop

Bij Biotherm streven we naar verbeterde producttransparantie en moedigen we onze klanten aan duurzame beslissingen te nemen. Blue Peptides Uplift SPF 30 is 100% siliconenvrij voor een ademende huidafwerking. De collageenpeptidefracties in deze formule zijn 100% veganistisch. De hoge SPF-filters respecteren het aquatische leven. Het potje waarin deze crème zit, is gemaakt van 40% gerecycled glas en afgesloten met 100% PCR gerecycled plastic.

Gebruik

Neem een kleine hoeveelheid crème, verwarm het tussen je handpalmen en verdeel het gelijkmatig over je gezicht en hals. Masseer het in met opwaartse bewegingen, van je kaaklijn naar je voorhoofd. Zo geniet je moeiteloos van een stevigere, gezonder ogende huid, elke dag weer!

BP_1292276
BP_1292066
BP_1292017
BP_1292010

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken van dit merk? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Biotherm!