background image
Mijn Winkelmandje
Tijd voor me-time: zo doe je dat – Beauty Center

Tijd voor me-time: zo doe je dat

Gepost op 07/12/2018 in Skincare
https://www.youtube.com/watch?v=Fm9v5mm9WmE

Zin in me-time in de badkamer? Creator Terri legt je haar verwenroutine stap voor stap uit met haar favoriete skincareproducten. En nu: genieten maar!

Zeker na de feestdagen kan je huid wel een opkikker gebruiken. Trek je even terug in je badkamer, zet een leuk muziekje op én bekijk deze video met het skincare ritueel van onze creator Terri om je huid weer helemaal stralend het nieuwe jaar in te laten gaan. Veel me-timeplezier!

1

La vie en rose

Terri begint haar verwenritueel met het Waso Purifying Peel-Off Mask van Shiseido. Dit huidresettend masker peelt je huid grondig en herstelt de huid die is beschadigd door blootstelling aan vuil en verontreinigende stoffen. Bonus: hij is roze!

2

Baden in luxe

Ondertussen gaat Terri genieten van een heerlijk ontspannend bad met Bain Lacté Relaxant van Qiriness, een bruistablet dat lichaam en geest ontspant. De tablet heeft een fijne ontstressende geur en laat je huid ook nog eens achter met een zijdezachte glans.

3

Goudkoorts

Na haar bad brengt Terri nóg een maskertje aan! Terwijl het vorige (roze) maskertje haar huid diep reinigde, kiest ze nu voor een masker dat haar huid verzacht en weer laat stralen. Ze gaat voor Sylvies Gold Radiant Glow Face Mask van Le Masque, dat de huid zachter en steviger maakt voor een jeugdige glow.

4

De final touch

Geen me-timemoment is compleet zonder de final touch: een spray van haar favoriete geur! Bonbon van Viktor&Rolf is een zoete en gedurfde geur met karamel in de hoofdrol. En van de leuke flacon in de vorm van een strikje word je ook nog eens supervrolijk.Article tags: me-time, ritueel, skincare