background image
Mijn Winkelmandje
Lancaster Beauty: Een nieuwe kijk op zintuiglijke zonverzorging – Beauty Center

Lancaster Beauty: Een nieuwe kijk op zintuiglijke zonverzorging

Gepost op 13/05/2022 in Skincare

Lancaster verlegt continu de grenzen van zonverzorging en breidt haar expertise uit met hoogwaardige zonbeschermingsproducten en technologieën die steeds verder evolueren. Het ruime aanbod aan diverse, aangename texturen zorgt ervoor dat elk huidtype optimaal in de watten wordt gelegd. Meer weten over deze must-have zonverzorging? Lees snel verder voor alle weetjes.

De geavanceerde technologieën van Lancaster

Lancaster research focust zich op de ontcijfering van het volledige lichtspectrum zoals we het nu kennen. Zo gaan ze na welke impact het precies heeft op onze huid. Dit heeft geleid tot belangrijke innovaties en een befaamde knowhow op het gebied van zonbescherming.

Elke formule voldoet aan hoge professionele standaarden en draagt bij aan de ontwikkeling van zonbeschermingsproducten met dezelfde weldadige werking als huidverzorging:

De Advanced Full Light-technologie beschermt

De formule is speciaal ontwikkeld om je voor 100% (1) te beschermen tegen het zonnespectrum (UVA, UVB, zichtbaar licht, infrarood). Het bevat een unieke combinatie oceaanvriendelijke zonnefilters die extra kracht worden bijgezet door een biomimetisch ingrediënt van mariene oorsprong. Het resultaat: +99% bescherming tegen blauw licht (2) dat dieper in de huid doordringt dan UV-stralen en dus ook een groot gezondheidsrisico inhoudt.

Het Sun Repair-systeem van natuurlijke oorsprong herstelt

Dit vernieuwde complex geeft de natuurlijke huidmechanismes een boost om de cellen te helpen herstellen(3) en ze bestendiger te maken tegen de effecten van herhaaldelijke blootstelling aan de zon. Zo wordt de huid als het ware voorbereid op de volgende keer dat je gaat zonnen.

Het Tan Activator-complex zorgt voor veilig zonnen

De doeltreffendheid van de gepatenteerde technologie van Lancaster is wetenschappelijk bewezen: het is de enige combinatie die ervoor zorgt dat melanine zich optimaal in de huid verspreidt. Zo zal de huid twee keer zo snel worden omhuld met Lancasters legendarische gouden gloed. (4)

Ongelooflijk zintuiglijke texturen

Zintuiglijke texturen zijn essentieel, ook wanneer het gaat om zonverzorging. Lancaster is er dan ook van overtuigd dat je deze onzichtbare, niet-vettige of vederlichte SPF-formules zonder laagjeseffect elke dag, keer op keer met plezier zult aanbrengen. Verkrijgbaar in overvloed aan texturen en finishes geschikt voor elk huidtype, van een gevoelige tot een zongevoelige huid!

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke, vederlichte SPF-formule voor het gezicht met een onzichtbare finish, dan is de nieuwe Lancaster-innovatie precies wat je zoekt. Maak kennis met de SUN BEAUTY Sun Protective Fluid SPF 30.

SUN BEAUTY: De iconische lijn krijgt een upgrade

Dankzij de nieuwe technologieën van Lancaster zijn de legendarische SUN BEAUTY-formules nu verkrijgbaar in verbeterde, zuivere, oceaanvriendelijke en extreem zintuigelijke texturen. Ze bieden een geoptimaliseerde zonbescherming en laten de teint langdurig stralen.

Na het succes van Lancasters veelgeprezen SUN BEAUTY Sun Protective Waters SPF50 en SPF30, wordt de lijn met producten zonder laagjeseffect verder aangevuld met een gloednieuw en revolutionair product voor het gezicht.

Dankzij de serumachtige textuur die onmiddellijk met de huid versmelt, zal je de zonverzorging keer op keer aanbrengen zonder er zelfs bij stil te staan. De uitzonderlijke breedspectrum bescherming maakt het mogelijk om op veilige wijze een prachtige, zongebruinde teint te verkrijgen. De vederlichte formule biedt een niet-vettige, onzichtbare finish en is verkrijgbaar in een handige verpakking die je makkelijk overal mee naartoe kan nemen.

SUN SPORT: Een geoptimaliseerde, krachtige bescherming

SUN CARE voldoet aan dezelfde hoogstaande verwachtingen op het gebied van huidherstel en bescherming en volgt zonder moeite het ritme van je work-out. De zweet- en waterbestendige formules versmelten onmiddellijk met de huid en zijn nu nog zintuigelijker.

De SUN SPORT Invisible Face Gel SPF 30 biedt een matterende, fluweelachtige finish die uitstekend kan dienen als make-upbasis. De vederlichte formules van de Cool Invisible Mist SPF30 en SPF50 zorgen op hun beurt voor een verfrissende en verkwikkende ervaring.

Revolutionair clean en oceaanvriendelijk

De wetenschappers van Lancaster streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het zonnen. Ze verleggen de grenzen van zonverzorging en maken het onmogelijke toch mogelijk: krachtige, zuivere en oceaanvriendelijke technologieën die niet alleen onzichtbaar zijn op de huid, maar ook een bijzonder zintuiglijke ervaring creëren. De Lancaster zonverzorgingsproducten(5) weerspiegelen nu ook dit engagement. Ontdek meer over hun duurzame beloftes:

  • Minimalistische formules (met minder bestanddelen)
  • Biologisch afbreekbare technologieën (6)
  • Ontwikkeld om te voldoen aan het merendeel van de strikte voorschriften die vandaag de dag van kracht zijn in de beauty-industrie
  • Oceaanvriendelijke zonnefiltersysteem (7)
  • 25% minder zonnefilters (8)
  • De tubes en flacons bestaan voor minstens 50% uit plastic dat na gebruik werd gerecycled. (9)

(1) Geen enkele zonbeschermingsproduct biedt volledige bescherming tegen zonnestralen
(2) In-vitrotest van de Full Light-technologie
(3) In-vitrotest van het Sun Repair-systeem
(4) In-vitrotest van het Tan Activator-complex en een consumententest bij 48 vrouwen gedurende 2 weken.
(5) Verwacht voor de SUN PERFECT-lijn
(6) Met een basis die voor minstens 75% biologisch afbreekbaar is (formule zonder zonnefilters) volgens de OECD 301-test of het ISO-equivalent uitgevoerd op de Sun beauty- en Sun Sport-lijn (met uitzondering van de Invisible Face Gel SPF30).
(7) Octrooi aangevraagd
(8) In vergelijking met de voorgaande lijnen Lancaster zonverzorgingArticle tags: gebruinde huid, huidbescherming, Lancaster, lichtgewicht SPF, oceaanvriendelijk, uv, veilig zonnen, zonbescherming, zonverzorging, zuiver