Contact Klantenservice Winkelzoeker
Zelfvertrouwen in een potje? Dit is jouw confident morning routine! – Beauty Blog

Zelfvertrouwen in een potje? Dit is jouw confident morning routine!

Gepost op 03/03/2023 in Skincare
Zelfvertrouwen in een potje horizontaal

Een mooie huid is goed voor je zelfvertrouwen. Straal je vanbuiten, dan voel je je goed! Wil je weten hoe je elke dag goed voor je huid kunt zorgen? Maak kennis met deze fijne en vertrouwelijke skincare producten in je morning beauty routine, voeg ze toe en sta klaar voor een nieuwe, goede dag!

Confidence In A Cream moisturizer: de held van jouw huid

Confidence in een potje? Yes baby, het bestaat! Met Confidence In A Cream van IT Cosmetics begint je dag goed! Deze gezichtsverzorging biedt 7 anti-aging voordelen in één stap en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, poriën en donkere vlekken. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de droge huid. Meer voordelen? Je huid ziet er elke ochtend direct gladder en jonger uit dankzij de verrijking met ceramiden, squalaan, hyaluronzuur en peptiden die de crème bevat.

BP_1169263

Yo Glow gezichtsscrub: een gegarandeerde glowboost!

Op zoek naar een enzymatische gezichtsscrub met AHA en BHA? Kom van de dode huid af met de Yo Glow Milk Scrub van Wishfull! Een zachte scrub op basis van enzymen zonder korrelig gevoel en geen uitdrogende factor. Een normale, droge, vette of gecombineerde huid? Het past bij elk type, zelfs de meest gevoelige! Een unieke gelpeeling die op een innovatieve wijze exfolieert met slechts drie stappen in één behandeling: fysieke exfoliatie, chemische exfoliatie en enzymatsiche exfoliatie. Hoe kun je deze parel niet kiezen? Dus YOLO, of liever Yo Glow!

BP_1100264

En tenslotte… Ritual Of Namaste zuiverend gezichtsmasker voor jouw wellness-moment

Zelfvertrouwen, innerlijke rust. Als je na je ochtend skincare routine nog tijd hebt, beloon jezelf dan met een moment van ontspanning met een gezichtsmasker. Ontdek het Purify masker van Rituals Of Namaste en laat je meenemen door de totale Zen-wereld van deze nieuwe Rituals lijn. Dankzij de natuurlijke ingrediënten, zoals zuivere kaolien en bamboe-houtskoolpoeder, verwijdert deze zuiverende behandeling onzuiverheden, scrubt de dode huid en stimuleert de celvernieuwing. En dat volstaat om je lichaam en geest in een paar minuten te ontgiften! Wat denk je ervan? Namaste!

BP_1219896

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!