Contact Klantenservice Winkelzoeker
DIY facelift: zo gebruik je gezichtsrollers, guasha’s en andere tools – Beauty Center

DIY facelift: zo gebruik je gezichtsrollers, guasha’s en andere tools

Gepost op 21/02/2023 in Skincare

Een goede nachtrust, de juiste skincare-nightcare routine én extra tools die jouw huid nog gezonder maken! Geniet van jouw zenmoment en geef ook jouw huid een touch-up.

Reiniging én massage met slechts één tool

Een cleansing brush. Een handige tool als je je gezicht grondig en masserend wil reinigen. Verwijder dode huidcellen makkelijker en verwijder onzuiverheden die tot diep in de poriën verstopt zitten. Geef op deze manier je skincare producten optimaal de kans om in te werken op je huid. Nog een éxtra voordeel? Je geniet van een gebruiksvriendelijke tool die jou een nog zachtere huid zal geven!

BP_1084465
BP_932152

Facelift die rimpels weg en ga voor een stralende huid

Een skincare routine van het volgende level: ben jij er klaar voor? Want facial rollers, guasha’s, borsteltjes en andere tools zijn meer in dan ooit! Een paar tips nodig die zeker van pas komen? Want er zitten wel een paar regeltjes aan vast voor de beste toepassing van deze tools.

Gebruik ze altijd in combinatie met serums, gezichtsoliën, moisturizers … Doe je dit niet, dan beschadig je de huid en dat wil je vermijden. Werk in de juiste richting per gezichtsdeel voor het beste resultaat: in de meeste gevallen van binnen naar buiten, van het midden naar de rand van je gezicht. Met een guasha werk je van onder aan het gezicht naar boven. Zet tenslotte nooit je guasha loodrecht op je huid. Je mag wat roodheid zien na je gezichtsbehandeling, maar je hoeft er geen verwondingen aan over te houden.

Gezichtsrollers of jade rollers, wat is dat?

Hot en trending: de gezichtsrollers of ook wel jade rollers genoemd. Maar wat zijn ze? Wat doen ze? En hoe gebruik je ze? Dat is voor iedereen anders!

In 2022 maakten ze hun comeback, in 2023 worden ze onmisbaar in onze skincare routine. Ideaal wanneer je even wilt ontspannen én ontsnappen aan alle spanning die je lichaam ervaart. Til je skincare routine naar een hoger niveau en geniet van een strakkere, stralendere huid. Voel je als herboren.

Grote roller, kleine roller – elk zijn functie

Aan welke behoefte voldoet dit accessoire nu in je beautycollectie? Het stimuleert je bloedcirculatie, waardoor je huid er gezonder zal gaan uitzien. Daarnaast kan het ook nog eens relaxerend werken tijdens een ontspannend welnessdagje én stimuleert het de afvoer van afvalstoffen. Hoe? Door hem te gebruiken van je kin richting je hals – in een neerwaartse beweging. Geen mooie huid onder je kin of is de huid wat losser? De jade roller verhelpt je probleem en maakt de huid onder de kin strakker.

Get to work, baby! Hoe gebruik je nu dit trendy accessoire? Gebruik de grote roller voor je voorhoofd, wangen, kin en hals. De kleine roller kun je gebruiken voor gevoeligere delen van je gezicht: ogen, wenkbrauwen, lippen en de kaaklijn. Wil je een verkoelend effect? Leg hem dan voor gebruik even in de koelkast en geniet van een verfrissende skincare routine!

Zet dit hot item – dat aanleunt tegen de facial roller – op jouw verlanglijstje en volg dé social media trend van het moment! Met Crystal Ice Globes kun je wallen helpen verminderen, vooral rond de ogen. Maar je geniet ook van een strakkere en verstevigde huid, vermindering van roodheid en ontsteking én een helderdere teint. Bewaar ze in de koelkast voor je eigen cryotherapiebehandeling, ideaal op een welnessdagje voor jezelf!

BP_1055982
BP_1154486
BP_1164181

Gua sha of guasha? Een face sculpting ritueel

De platte stenen die je niet meer van je socials kunt wegdenken. Nu een trend in de beautywereld, maar deze techniek passen ze al jaren toe én je huid merkt er duidelijk de voordelen van.

Beweeg de guasha op de juiste manier en hij stimuleert je bloedsomloop, maar draineert ook de lymfe. Water en vastzittend lymfevocht, ook wel weefselvocht genoemd, kun je los masseren dankzij de guasha en wordt daarna afgevoerd. Daarnaast stimuleert het ook de vernieuwing van je huidcellen en kun je huidveroudering efficiënter tegengaan. En waar jij vooral naar uitkijkt? Zijn ontspannende en masserende werking met als resultaat een stralendere huid! Een perfecte aanvulling op de jade roller dus!

Op zoek naar een setje met facial roller/jade roller én een guasha? Anouk Matton Cosmetics to the rescue!

BP_1113543

Een duwtje in de juiste richting…

Weet je niet waar je moet beginnen om de juiste skincare producten toe te voegen aan jouw routine? Neem eens een kijkje in het detox artikel of wil je graag een nieuwe nightcare routine? Ook onze voordelige beautyproducten kunnen perfect passen in jouw verwenmomentje. Een ultieme glow op je gezicht mét toepassing van deze accessoires of wil je erachter komen welke moisturizer ideaal is voor jouw huid? Ontdek het allemaal in ons Beautycenter!

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!