background image
Mijn Winkelmandje
Bye bye acné: de beste spot treatments voor puistjes en zwarte puntjes – Beauty Center

Bye bye acné: de beste spot treatments voor puistjes en zwarte puntjes

Gepost op 13/04/2018 in Skincare
Pore_controle_1900x1070

We hebben allemaal weleens te kampen met een puistje, maar soms blijft het daar niet bij en heb je een specifieke routine nodig tegen acné. Wij bezorgen je de beste tips om je huid te kalmeren en die gemene puistjes te laten verdwijnen.

1

Wasdag

Bij acné is het van groot belang om je poriën schoon te houden. Was je gezicht tweemaal per dag met een zachte reiniger. Onze favoriet? Silky Purifying Cleansing Oil van Sensai met zuiverende houtskool.

2

Maskerade

Trakteer je huid wekelijks op een masker dat je poriën zuivert. Superhandig is het reinigende Pore Gone for Good gezichtsmasker van Leaders. In 15 minuten verdwijnen vuil en make-up.

3

Puntjespret

Hoe graag je die zwarte puntjes ook wil aanvallen, je kan ze beter met rust laten. Laat liever de Blackhead Solutions 7 Day Deep-Pore Cleanse & Scrub van Clinique zijn werk doen. Bye bye, onzuiverheden!

4

On the spot

Heb je een puistje? Droog je huid dan niet uit met agressieve producten, maar behandel het bultje lokaal met een spot treatment zoals de Anti Blemish Clinical Clearing Gel van Clinique.

5

Pores no more

De grootte van je poriën kan je helaas niet veranderen. Je kan ze wel tijdelijk kleiner laten ogen door een kleimasker te gebruiken of voor de Skin Smoothing Pore Perfector van Bobbi Brown te kiezen, een zachte balsem die een blurring laagje op de huid legt.

6

In balans

Is je huid nogal enthousiast bij het aanmaken van talg? Kies dan voor een hydraterende, olievrije dagcrème zoals Waso Color-
Smart Day Moisturizer Oil-Free van Shiseido.