Contact Klantenservice Winkelzoeker
Dit zijn de beautygeheimen van Angelina Jolie – Beauty Center

Dit zijn de beautygeheimen van Angelina Jolie

Gepost op 04/06/2018 in Skincare
Angelina_Jolie_1900x1070

Angelina Jolie is één van de mooiste vrouwen op aarde. Maar wat zijn haar beauty secrets? Haar dermatoloog, dr. Rhonda Rand, klapt uit de school!

Angelina Jolie neemt haar gezichtsverzorging heel serieus. Zelfs als ze op reis is, zal ze nooit haar crèmes met antioxidanten en AHA’s (fruitzuren) vergeten. Dr. Rhonda Rand maakt ze speciaal voor Angelina op maat, maar natuurlijk kun jij het beste uit haar beautyroutine gewoon kopiëren!

Dagelijkse dosis fruitzuren

Zo gebruikt Angelina elke dag pads met glycolzuur, zoals bijvoorbeeld Pure Glycolic Daily Cleansing Pads van ICI PARIS XL. De fruitzuren halen de overtollige dode huidcellen weg en verfijnen de poriën, zodat je huid direct helder en stralend wordt.

Serieuze zonbescherming

Angelina gaat de deur niet uit zonder een product met een hoge SPF, zoals Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 25. Zo beschermt ze haar huid tegen veroudering en pigmentvlekken – heel belangrijk voor een actrice. Bovendien heeft Angelina van nature een olijfkleurige huid, zegt dr. Rhonda, en die wil ze niet donkerder laten worden door de zon. Dat ze op elke foto een prachtige lichte tint heeft, is allemaal te danken aan serieuze zonbescherming!

Extra veel vocht

Een ander beautygeheim van Angelina is hydratatie. Volgens haar dermatoloog verzorgt ze haar huid meerdere malen per dag met een goede moisturizer.  De Deep Moisturizing Concentrated Micro-gel van Collistar  is een prima keuze als je je huid een flinke dosis vocht wilt geven.

Hulp bij vlekjes

In een interview zegt dr. Rhonda dat ze Angelina geen extreme behandelingen geeft, zoals andere celebs vaak ondergaan. Zo is de ‘vampier facelift’, waarbij gefilterde bloedplaatjes in de huid worden gespoten, niks voor Angelina. Toen Angelina zwanger was (ze heeft drie kinderen gekregen: Shiloh en de tweeling Knox en Vivienne, en daarnaast nog drie zonen geadopteerd: Zahara, Pax en Maddox) kreeg ze wat last van hyperpigmentatie. Dat kun je ook prima aanpakken met een verhelderend serum, zoals Elixir Eclat Parfait van Qiriness.

Onder het mes?

Volgens dr. Rhonda is Angelina’s uiterlijk helemaal natuurlijk, zonder hulp van de plastisch chirurg. De actrice heeft blijkbaar het geluk dat ze goede genen heeft, waardoor ze geen toevlucht heeft moeten nemen tot chirurgische ingrepen. Op aanraden van dr. Rhonda verzorgt Angelina haar huid met extra aandacht, zodat de hormonale veranderingen geen esthetische gevolgen hebben. Na de menopauze heeft je huid behoefte aan extra versteviging. Een crème zoals Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Cream helpt je huid zo lang mogelijk jeugdig en fris te houden!