background image
Mijn Winkelmandje
Botanische huidverzorging: pure plantenpower! – Beauty Center

Botanische huidverzorging: pure plantenpower!

Gepost op 10/05/2019 in Skincare
summer day relaxing

De natuur brengt ons heel veel moois - óók voor je huid. Wij hebben fijne producten voor je geselecteerd met krachtige plantextracten. Daar is je huid blij mee!

De kracht van planten

Planten worden al eeuwenlang gebruikt om allerlei ziektes en kwalen te genezen. Die wonderlijke kracht van de natuur is een tijdje uit beeld geweest. Maar nu we ons leven steeds groener en natuurlijker willen maken, zien we ook in beautyland steeds meer botanische beauties. Het beste uit de natuur in fijne, luxe formules voor je huid. Maak kennis met skincare 2.0!

Nachtmasker met alpenroos

Alpenroos is een klein maar sterk plantje dat hoog in de bergen groeit. Het zorgt voor zuivering van de huidcellen en de afvoer van afvalstoffen: ontgifting dus. Alpenroos is perfect voor jou als je een druk en hectisch leven hebt!

Proberen? My Clarins Re-Charge Relaxing Sleep Mask ontgift en hydrateert je huid tijdens de nacht. Je wordt wakker met een soepele, stralende huid.

Moisturizer met ginkgo biloba

In Japan groeit ginkgo biloba, ook wel Japanse notenboom genoemd. Deze boom kan duizenden jaren oud worden en wordt al eeuwenlang gebruikt om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Ginkgo biloba helpt bij concentratieproblemen, maar is óók een perfecte antioxidant.

Proberen? SisleYouth beschermt je huid tegen aanvallen van vrije radicalen, onder andere door blauw licht. Je huid krijgt er een geweldige energieboost van!

Peeling met korenbloem

De felblauwe bloemetjes van de korenbloem werken verzachtend en ontstekingsremmend op je huid. Korenbloem is zó mild dat het zelfs rond de ogen gebruikt mag worden. Vandaar dat je korenbloem regelmatig tegenkomt in oogmake-upreinigers. Maar ook in een peeling doet korenbloem prima werk.

Proberen: Philosopy Renewed Hope in a Jar Peeling Mousse geeft je in 1 minuut een stralende huid. En die blauwe kleur? Precies: korenbloem!

Serum met goudsbloem

Met zijn feloranje blaadjes is Goudsbloem (Calendula) het zonnetje in je tuin. Deze bloem is de belangrijkste werkstof in Calendulazalf, die al eeuwenlang gebruikt wordt om de huid te verzorgen. Goudsbloemolie is een fijne, niet-vette olie die snel intrekt en de huid heerlijk zacht maakt.

Proberen? Total Age Correction Ultimate Retinol-in-Oil & Glow Amplifier van Lancaster maakt je huid gladder en steviger.

Dagcrème met witte lotus

Puurheid en perfectie: daarvoor staat de witte lotusbloem symbool. Niet voor niets speelt deze bloem een belangrijke rol in zowel het boeddhisme als het hindoeïsme. Witte lotus helpt je lichaam, je geest én je huid ontspannen. Ideaal dus om rimpels tegen te gaan!

Proberen? Lotus Blanc Cream With A Sheen van Kenzoki bevat witte lotus om je huid te beschermen en kalmeren. Zo zen begon je dag nog nooit!

Lotion met orchidee

Cosmeticamerk Guerlain heeft een eigen orchidarium waarin zeldzame orchideeën worden gekweekt. De bloemen hebben een lange levensduur en bevatten stoffen die je huid laten ademen en het vochtgehalte in je huid herstellen. De perfecte bloem dus om te verwerken in een hydraterende lotion.

Proberen? Guerlain Orchidée Impériale Essence-in-Lotion gebruik je als laatste stap in je reinigingsroutine ’s ochtends en ‘s avonds. Je huid wordt diep gehydrateerd en is klaar voor je verzorging.Article tags: botanisch, planten, skincare