Contact Klantenservice Winkelzoeker
Je ultieme anti-aging huidperfectie ritueel! – Beauty Center

Je ultieme anti-aging huidperfectie ritueel!

Gepost op 20/11/2023 in Skincare

Oud worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst zo gezond, en als het even kan, zo mooi mogelijk. We weten allemaal dat we het verouderingsproces niet kunnen stoppen, maar met een goed skincare ritueel kunnen we het proces wel vertragen en in goede banen leiden. 

Even iets over huidveroudering

Dat we bij het ouder worden rimpels krijgen, weet iedereen. Maar er gebeurt meer met de huid. Zowel inwendige invloeden als omgevingsfactoren beïnvloeden het verouderingsproces van de huid. De huid verandert daarbij op twee manieren. Onzichtbare veranderingen zijn een lagere weerstand en de vermindering van de celvernieuwing. Ter verduidelijking: de aanmaak van de hoeveelheid nieuwe cellen bij iemand van 70 jaar oud is slechts de helft van de hoeveelheid bij jonge mensen. Tot de zichtbare veroudering behoren de rimpels, het verlies van elasticiteit en het dunner worden van de huid.  

Jouw ultieme anti-aging huidperfectie ritueel

Om je anti-aging ritueel goed van start te gaan, is een goede reiniging van groot belang. Het is de eerste stap naar een mooie huid, want alle producten die daarna gebruikt worden gaan beter in de huid worden opgenomen. Wanneer je de Reborn Scrub één à tweemaal per week gebruikt, worden dode huidcellen verwijderd en ziet jouw huid er glad en egaal uit. Uiteraard mogen we de kwetsbare huid rondom de ogen niet vergeten. Breng daarom elke altijd een kleine hoeveelheid verzorgende oogcrème aan. De Smooth Look vermindert fijne lijntjes en rimpels en verstevigt het huidoppervlak. Breng vervolgens twee druppels Vitamin A Essence aan om een verzachtend en gladmakend effect van de huid te krijgen.  

De perfecte anti-aging dag- en nachtverzorging

Time Stop is een crème die zijn naam alle eer aandoet. Het stopt de tijd daadwerkelijk, als het om de zichtbare veroudering van uw huid gaat. De rijke, verzorgende crème is dan ook de ideale crème voor de rijpe en/of droge huid. In de winterperiode te gebruiken wanneer de huid een extra oppepper nodig heeft. Het verouderingsproces wordt dankzij Glucan en vitamine A (retinol) zichtbaar vertraagd. Bijenwas houdt de huid opmerkelijk zacht en soepel. De veerkracht en het vochtgehalte van de huid worden hierdoor perfect op peil gehouden. 

262448

De verrassende eigenschappen van Beta Glucan

Beta Glucan is een biologisch actieve stof, dat gewonnen wordt uit het fermentatie proces van gist én het key-ingrediënt van Bergman Beauty Care is. Deze vorm van Glucan heeft een unieke moleculaire structuur, die perfect aansluit op uw eigen huidmoleculen.  

  • Ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid
  • Helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen
  • Helpt het vochtgehalte te behouden
262427
405787
262455
1014836


Wil je nog meer beautyproducten ontdekken van dit merk? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Bergman!