Contact Klantenservice Winkelzoeker
Let’s talk lashes – Deze wimperserums geven jou natuurlijke lange en volle wimpers – Beauty Blog

Let’s talk lashes – Deze wimperserums geven jou natuurlijke lange en volle wimpers

Gepost op 17/02/2023 in Skincare
Lashserum-vollere-wimpers

Nee hoor, wij kunnen mascara ook niet meer wegdenken uit onze make-uptas en beauty routine. Maar wie droomt er nu niet van natuurlijk volle en lange wimpers? Deze wimperserums kunnen je daarbij helpen…

Wat zijn wimperserums en wat doen ze?

+2000 wimpers. De hoeveelheid die we per jaar verliezen. Klopt. Net zoals je talloze haren verliest per jaar, vallen ook heel wat wimpers uit. Last van fijne wimpers en geen volle blik? Wimperserums stimuleren de groei in lengte en dikte. De fijne haartjes zullen al snel sterker worden en daarvan merk je ook de voordelen bij het aanbrengen van een mascara. Bied vanaf nu zelf bescherming aan je wimpers en ondervind er de voordelen van! Klaar voor dé nieuwe blik van je ogen?

Beschadigde wimpers? Gebruik een herstellend wimperserum

Feit: Alles heeft een invloed op je huid, haar, wimpers, nagels … Maar daarom bestaan er ook producten om deze problemen aan te pakken, kwaaltjes te herstellen én nadien extra te beschermen.

Net als je haar, krijgen je wimpers ook te maken met meerdere aanvallen van de omgeving. Dit kan ervoor zorgen dat je wimpers dunner worden en ze sneller uitvallen. Met de Cils Booster Lash Revitalizing Serum van Lancôme help je– met een hormoonvrije formule – je wimpers te herstellen. Dankzij de aanwezige aminozuren zoals hyaluronzuur revitaliseren en versterken je wimpers. Denk niet te veel meer aan wimperverlies en geniet optimaal van dichtere, dikkere en resistentere wimpers.

BP_1086593

Vollere en langere wimpers

Wie wil ze niet? Een mascara die soepel over je wimpers glijdt…. Om een dergelijk resultaat te behalen kun je het beste een verzorgend wimperserum toevoegen aan je nightcare routine.

Haal al je make-up van je gezicht en ogen, reinig heel je gezicht en dan kun je starten. Dit exemplaar heeft een handig, fijn borsteltje om het serum aan te brengen. Denk aan hoe je je eyeliner aanbrengt en dan heb je het direct door.

Het High Impact Lash Amplifying serum van Clinique geeft je in slechts 12 weken langere, vollere en donkerdere wimpers. Dankzij zijn voedende en verzorgende ingrediënten en peptiden, verbetert de algemene uitstraling. Topresultaat? Gebruik het dan samen met de High Impact Mascara of de High Impact Zero Gravity Mascara.

BP_1147731

Vegan met natuurlijke ingrediënten

94%. Waar zijn onze vegan fans? Verleng en krul je wimpers op een natuurlijke manier met deze wimperserums.

Maak je wimpers 3 keer volumineuzer. Langere, vollere en sterkere wimpers gegarandeerd met het SOS Lashes Serum van Clarins. In slechts 28 dagen heb je jouw beschadigde wimpers hersteld en geboost. Dankzij de olie van biologische castor, het extract van biologische haversuikers en het extract van de mastiekboom geniet je binnenkort van een stralende blik – mét of zonder mascara.

Een goedkopere versie van BE Creative Make Up: het Panoramic Lash serum. Test zelf de voordelen van dit wimperserum en geniet van een stevige, gedefinieerde blik. Wens je een optimaal resultaat? Voeg hem dan toe aan je daily nightcare routine gedurende 3 maanden. Daarna kun je deze nog tweewekelijks gebruiken voor een blijvend resultaat. Gevoelige ogen? Geen paniek! Het lash serum is  ophtalmologisch getest en dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid rond de ogen.

BP_1173374
BP_1169893

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!