background image
Mijn Winkelmandje
De mooiste beauty-adventskalenders van 2021 – Beauty Center

De mooiste beauty-adventskalenders van 2021

Gepost op 15/11/2021 in Make-up

PSSST…

De mooiste beauty-adventskalenders van 2021

1 december komt steeds dichterbij, dé dag waarop we aftellen naar de feestdagen. Hoe doe je dat beter dan met een adventskalender vol prachtige beauty goodies? Zo kom je de maand december tot aan de kerstdagen probleemloos door. WIj zetten de mooiste adventskalenders voor je op een rij. Kun jij je netjes houden aan ‘één vakje per dag’?

BE Creative Make Up The Frosted Flakes Collection


Met deze mini-adventskalender is het twaalf dagen feest. BE Creative Make Up stopte de mooiste make-up goodies achter de vakjes, waardoor je met de feestdagen verzekerd bent van een stunning make-uplook. De adventskalender van BE Creative is dé adventskalender voor make-uplovers.

Only You Make Up Advent Calender


Only You verrast je in december met 24 cute beautycadeautjes. Achter elk vakje vind je een miniatuur van de fijne Only You-producten. Doe ‘m jezelf cadeau of geef de kalender aan een echte beautyliefhebber.

Clinique 24 Days of Clinique


Van de volledige driestappenroutine tot aan fijne make-up en penselen: met de adventskalender van Clinique wordt aftellen naar kerst een feestje. De adventskalender heeft mini-vakjes en grote vakken waarachter zich miniaturen van Clinique-skincare schuilhouden. 24 Days of Clinique is de perfecte combinatie van make-up en skincare, een must-have voor iedere beautyfanaat.

Clarins Advent Calender


Een plaatje om te zien, deze bomvolle beauty-adventskalender van Clarins. Het luxe skincare- en make-upmerk legt je in december in de watten met miniaturen van onder meer het Extra-Firming Mask, Comfort Scrub en de Wonder Perfect Mascara. De andere 21 dagen houden we nog even geheim.

Filorga 2021 Advent Calender


Elke dag een verrassing voor jou, een weldaad voor je huid: met de adventskalender van Filorga maak je je huid heel blij. Het Franse skincaremerk maakte een selectie van de populairste producten en verzamelde ze in miniatuurformaat in een stijlvolle, zwarte kalender. Gegarandeerd dat je huid met kerst straalt als nooit tevoren.

Scento Adventskalender


24 heerlijk geurende cadeautjes voor je huid én huis. Scento stelde dit jaar voor het eerst een veelzijdige adventskalender samen vol miniaturen van hun populaire body- en homeproducten. Met de adventskalender van Scento weet je één ding zeker: het wordt een december om nooit te vergeten.