background image
Mijn Winkelmandje
Welk geurtype is hij? Hier ontdek je het! – Beauty Center

Welk geurtype is hij? Hier ontdek je het!

Gepost op 24/05/2019 in Mannen
Blackboard, Stone - Object, Shadow, Material

Wil jij je vader of je man een mooie geur cadeau geven met Vaderdag? Kijk dan eerst even welk geurtype hij is. Dan is de juiste parfum zó gevonden!

De perfecte geur voor elke vader

De schappen bij ICI PARIS XL staan vol heerlijke geuren voor mannen. Van fris tot kruidig, van krachtig tot verleidelijk. Hoe kies je daaruit een parfum die precies past bij jouw vader, je opa, je vriend of de vader van je kinderen? Om je te helpen hebben we de verschillende geurtypes voor je in kaart gebracht. Snel even kijken, dan weet je direct welke geuren perfect bij hem passen.

Het sportieve type

Het is duidelijk: deze vader is een type dat veel en vaak in beweging is. Je vindt hem regelmatig in de sportschool of op het voetbalveld. Voor zijn kinderen is hij niet alleen een fanatieke supporter, maar pakt ook graag de rol van trainer of coach. Hij heeft het druk, maar dat vindt hij heerlijk: van sporten krijgt hij energie!

Zie jij wel wat van deze karaktertrekken in jouw man of vader? Dan valt hij zeker voor frisse en verkwikkende geuren met aquatische noten of juist stimulerende kruiden, zoals INTIMACY Men Sport, Jean Paul Gaultier Le Male In The Navy en Guerlain l’Homme Idéal Sport.

Het classy type

Al die trends en hypes: deze vader bekijkt ze van een afstandje en laat ze vervolgens aan zijn neus voorbijgaan. Hij houdt meer van dingen die hun waarde al bewezen hebben. Zo draagt hij waarschijnlijk al jaren hetzelfde horloge en geeft hij graag iets meer uit voor een pak van goede kwaliteit. Betrouwbaar en stijlvol, zo kun je hem het beste omschrijven. Deze vader staat altijd voor je klaar!

Zie jij wel gelijkenissen met dit klassieke type? Dan kies je voor aromatische en houtachtige geuren die zijn zelfvertrouwen onderstrepen zoals Hugo Boss Infinite, Cartier Déclaration en Prada Pour Homme.

Het avontuurlijke type

Rock & roll van zijn kruin tot zijn tenen: deze vader is altijd en overal cool. Hij blijft zich jong voelen, ook als hij inmiddels die eerste grijze haren ziet verschijnen. ‘Age is just a number’, vindt hij. En je leeft maar één keer! Daarom leeft hij zijn leven met volle teugen en gaat hij een beetje avontuur niet uit de weg. Hij laat zich de regels niet voorschrijven, maar wil zich graag vrij voelen!

Is hij dus te beschrijven als een echte adrenaline junkie? Dan kies je voor geuren met scherpe of juist kruidige noten zoals Replay Tank For Him, Zadig & Voltaire Just Rock! en Bvlgari Man Extreme.

Het charmante type

Waar deze man ook gaat, zijn charisma en krachtige uitstraling hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Zodra hij ergens binnenstapt moeten mensen even kijken. Samen met zijn vriendelijke karakter en grote glimlach maakt dat hij een geliefd man is. Hij begeeft zich dan ook graag onder de mensen, geniet van de aandacht, maar vindt het ook heerlijk om thuis te komen bij zijn gezin en zijn charmes te richten op zijn vrouw.

Bij zo’n charmante man passen krachtige en pittige geuren met zwoele noten van amber, tonkaboon en vanille zoals Armani Code Profumo, Dolce & Gabbana The One for Men en Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision.Article tags: geur, geurtype, mannen